20% REDUCERE – Craciun 2017

Mecanism: Reducere de 20% pentru pacienții care efectuează proceduri estetice injectabile, mici interventii dermatologice, proceduri cosmetice sau achizitioneaza produse din drogherie.

Perioada: 27.11 – 29.12.2017


Proceduri injectabile estetice

Toxina botulinică acționează prin reducerea contracțiilor musculare la locul de injectare, ducând astfel la relaxarea pielii și la reducerea ridurilor de expresie de la coada ochilor, frunte, dintre sprâncene sau de pe gât. Injecțiile nu dor și durează câteva minute, iar rezultatele se văd după o săptămână, aspectul feței fiind natural, odihnit și fără riduri.

Acidul hialuronic este un element prezent în mod natural în piele, rolul său fiziologic este de a menține hidratarea, elasticitatea și volumul pielii. Pentru că acidul hialuronic se reduce odată cu vârsta, apar riduri, iar forma ovală a feței se pierde. Procedura de injectare cu acid hialuronic oferă rezultate imediate : ridurile se diminuează sau dispar complet. Acest lucru înseamnă o piele mai fină, mai elastică, cu un aspect întinerit.

Proceduri care beneficiaza de reducere: toate serviciile de estetica injectabila*

 

Cosmetica

Dermatocosmetica procedurală este efectuată după “metoda Leventer”, aceasta presupune o schemă de tratament care include curățare, măști, masaj, microdermabraziune, ultrasunete sau radiofrecvență, pentru a curăța, tonifia, emolia și hidrata activ pielea. Schema este personalizată în funcție de tipul de ten și de eventuale probleme ale acestuia. Ca si rezultat pielea se luminează, strălucește de prospețime, devine tonică și catifelată.

Proceduri care beneficiaza de reducere: toate serviciile de cosmetica procedurala*

 

 

Mici interventii dermatologice:

La Dr Leventer Center pretuim timpul fiecarui pacient asa ca pentru aceste Sarbatori oferim o rezolvare rapida a micilor probleme dermatologice.

Proceduri care beneficiaza de reducere: proceduri laser si de mica chirurghie care nu necesita recuperare*

 

* Detalii si programari: 0722363577