35% REDUCERE pentru tratamentul leziunilor inflamatorii:

Mecanism: Reducere de 35% pentru pacienții care fac tratamentul cu laser-ul V-Beam Perfecta pentru leziuni inflamatorii, prețul este de 9 lei/spot, față de 14 lei.


Laserul V-Beam Perfecta - un instrument puternic în mâna specialistului.

Echipamentele laser, cu lumina care trece printr-o cerneală sunt cunoscute de mai bine de 20 de ani, dar recent tehnologia s-a perfecţionat. Astfel, aparatul V-Beam Perfecta este înzestrat cu mai multe programe şi posibilităţi de utilizare, cu scopul de a reduce în principal leziunile vasculare sau vasele de sânge care hrănesc diverse leziuni cutanate. Îl folosim la tratamentul rapid al hemangioamelor, petelor roșii ale pielii, vinișoarelor dilatate dar şi în tratamentul cicatricilor roşii, a lentiginelor ( petelor cafenii de pe faţă), a leziunilor unice de psoriazis, dar şi a acneei inflamatorii sau a semnelor vineţii după coşuri, a rozaceei şi a verucilor cunoscute şi sub numele de negi.

Tratamentul semnelor roşii de acnee

Coșurile lasă în urma lor pete roșii vineții și persistente, perioade foarte lungi. O acnee este considerată vindecată când nu mai apar coșuri noi și semnele reziduale se sting. Dacă la încheierea tratamentului, pielea înca va tradează că ați avut acnee este timpul să faceți un tratament de reducere a culorii roșii, datorate vaselor distruse de evoluția coșurilor. Sunt necesare minim 2-4 ședințe, ca totul să dispară.