ACCENT pe celulita

Mecanism:  pentru fiecare 2 ședințe de Duolith (unde de șoc) efectuate, se oferă gratuit sedința de Accent (radiofrecvență).
Tratarea celulitei prin unde de șoc se efectuează în număr de 2 ședințe / săptămână pentru un rezultat cât mai bun. Este nevoie de o zi distanță între sedințe.

 

Undele de șoc (Duolith) sau lipoliza cu ultrasunete produc o spargere a adipocitelor fără să fie lezată pielea. Aparatul, cel mai modern în tratamentul medical al pachetelor adipoase, produce o adevarată remodelare corporală. Folosind ultrasunete aplicate divergent pe piele spre țesutul adipos, acesta poate fi remodelat ca o plastilină. Cavitația produsă de ultrasunete duce la segmentarea adipocitelor, care sunt apoi preluate de procesul natural de metabolizare a grăsimilor.
Aparatul Duolith cu unde de șoc tratează eficient celulita coapselor și a brațelor, tratamentul fiind complet nedureros. Chiar și pachetele adipoase mai voluminoase ca aripioarele de pe șolduri, genunchii prea rotunzi, gleznele și brațele prea groase pot fi remodelate nechirurgical.

 

Tratamentul cu radiofrecvență Accent este recomandat în completarea tratamentului de Duolith pentru un rezultat cât mai bun, pielea flască, cu elasticitate pierdută, putându-se astfel strânge ca un adevărat corset în jurul unui trup cu paniculul adipos remodelat de unde de șoc.
Aparatul Accent se recomandă celor care au atât celulită sau celor a căror piele prezintă aspect de coajă de portocală, cât și celor care au pielea lăsată în urma unei cure de slăbire sau datorită pur și simplu îmbătrânirii.
Unda de radiofrecvență produce contractura fibrelor de colagen și stimulează atât formarea de fibre noi elastice, cât și lipoliză în stratul superficial subcutanat.

 

Tratamentele se pot programa chiar și în pauza de masă , iar apoi se poate relua activitatea zilnică normală, fără nicio problemă.

 

Schema de tratament, recomandată de medic, este de până la 6 săptămâni, astfel : 2 sedințe de Duolith și 1 sedință de Accent, pe săptămână.

 

Perioada de desfășurare a promoției: 01 mai – 29 septembrie 2017.