Epilare IPL – PRET UNIC

Epilare IPL acum la un pret unic : numai 6 lei / spot!


Mecanism: pacienții care fac tratamentul de epilare, beneficiază de prețul unic de 6 lei/spot, indiferent de zonă sau de numărul de spoturi pe ședință.


Epilarea cu lumină intens pulsată (IPL) este dedicată eliminării părului nedorit de pe orice suprafață a corpului, fie mustață, perciuni, picioare sau axile.

Echipamentele medicale cu lumină intens pulsată IPL sunt operate de un medic specialist și au capacităti diferite de lucru și programe preinstalate care pot ține cont de culoarea părului, grosimea firului și densitatea firelor. 

Prin fotoepilare se îndepărtează părul cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Fiecare sedință duce la o rărire a firelor de păr din zonă, vizibilă la două săptămâni dupa tratament.

Un tratament corect obține o reducere a pilozitații de până la 75%, rămânând în continuare firele prea fine sau care nu au suficient pigment. Nu vorbim de o epilare definitivă, ci de o reducere permanentă a pilozității nedorite, fiind necesare tratamente de întreținere la intervale din ce in ce mai rare. Tratamentul nu necesită anestezie, senzația fiind tolerabilă.