Carta etică

 

Despre noi:

Credem ca pacientii merita o ingrijire la standarde mondiale.

Credem ca doar un medic care invata necontenit, formal si neformal, poate deveni un medic bun. Credem ca orice pacient are dreptul la o informare corecta si completa.

Credem in legatura umana intre medic si pacient: respect, grija, interes pentru rezolvarea problemei medicale.

Credem intr-o suita de servicii medicale care sa asigure solutia optima pentru fiecare situatie. Credem in colaborarea intre medici, cu scopul crearii lantului de competente care sa raspunda total, integral, complet la nevoia de sanatate a pacientului.

Credem ca orice act medical trebuie desfasurat intr-un mediu nu doar decent,ci conform normelor civilizatiei tehnologice europene.

Credem in asigurarea spatiului, a ambientului care sa sustina o buna stare de spirit, chiar si in momentele-limita.

Credem in curiozitate ca motor al inovatiei, in rigoare ca suport al performantei si in interesul sincer pentru binele celuilalt, ca motor al actului de vindecare.

Credem ca medicul si personalul medical sunt primii care trebuie sa radieze si sa insufle optimism, siguranta, incredere si caldura.

Credem in cooperarea cu resursele stiintifice si terapeutica medicale, cu colegii nostri din toata lumea, in transferul de experienta si de cunostinte.

Credem ca orice comunitate are datoria sa ofere o mana de ajutor celor mai putin privilegiati, care nu isi pot permite o procedura, o terapie, un medicament.

Credem ca masura performantei este reprezentata de procentul de reusita, dar si de efectul emotional al interactiunii pacientului cu medicii si personalul medical.

Credem ca orice profesionist implinit are datoria sa se implice in formarea generatiilor urmatoare de terapeuti, contribuind cu tot ceea ce a acumulat si tot ceea ce a testat la o practica medicala cu un pas mai buna.