Dr. Casandra Coltoiu

Dr. Casandra Coltoiu

Medic specialist dermatolog
Dermato-oncologie

Dermato-oncologie

Dermatologie clinică

Fa o programare

Medic specialist dermato-venerologie, absolventă a Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2015. Rezidențiat la Spitalul Universitar de Urgență Elias și un stagiu de pregătire în Franța, în departamentul de dermatooncologie al Spitalului Universitar din Nantes, în anul 2018.

Dr. Casandra Coltoiu are 4 ani de experiență profesională, are experiență medicală în dermatologie medicală, dermato-oncologie, dermatoscopie, chirurgie dermatologică (chiuretare, electroterapie, biopsie, excizie chirurgicală) și este certificată în dermatoscopie. Dr. Coltoiu este membră a Societății Române de Dermatologie și a Academiei Europene de DermatoVenerologie.

"Consider că medicina este una din profesiile vocaționale cu o importantă componentă umanistă. Astfel, îmi dau silința ca prin dăruire și empatie, împletite cu o dorință perpetuă de autoperfecționare să le ofer pacienților îngrijirea optimă. Cuvintele de apreciere ale acestora sunt motorul activității mele profesionale.

De asemenea, am privilegiul de a practica dermatologia într-un centru prestigios, racordat la tehnici inovatoare de diagnostic și tratament, în sânul unei echipe de medici profesioniști și dedicați".

Programare online