Dr. Florin-Teodor Bobircă

Dr. Florin-Teodor Bobircă

Medic primar in chirurgie generala, supraspecializare chirurgie oncologica

Dermato-oncologie

Fa o programare

Medic primar chirurg, Doctor în Medicină din 2015 și asistent universitar UMF “Carol-Davila” București, din 2012. Este absolvent al Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2008.

Dr. Florin-Teodor Bobircă are o experiență vastă în intervenții chirurgicale efectuate pe cale clasică, cât și laparoscopică: chirurgia peretelui abdominal, digestivă, oncologică, ginecologică și vasculară.

Dr. Florin-Teodor Bobircă este membru în Societatea Română de Chirurgie, în Societatea Europeană de Chirurgie Endoscopică, în Societatea Română de Chirurgie Endoscopică, în Bordul Editorial al “International journal of digestive diseases”, USA, în Bordul Editorial al “SRL Gastroenterology and Hepatology” Journal, USA și în Bordul Editorial al “EC Gastroenterology and Digestive System Journal”, USA.

'"Sunt o fire energică, implicat în activitatea profesională, apreciez munca în echipă și dedicarea pentru practicarea chirurgiei la cele mai înalte standarde."

Programare online