femeie dupa sedintele de epilare definitiva cu laserul

Epilarea definitivă nu are doar un scop estetic, ci și rezolvarea unor probleme medicale, cum ar fi foliculita sau hirsutismul. În plus, la Dr. Leventer Dermato-Estetică, epilarea definitivă se face cu tehnologie de ultimă generație: laserul revoluționar Alexandrite. 

Oferta noastră specială de 45% reducere la abonamentele de epilare laser, valabilă până la 30 aprilie, se adresează atât doamnelor și domnișoarelor care vor să se pregătească pentru o vară fără griji, cât și celor care se confruntă cu probleme ale pielii. 

Foliculita este o afecțiune a pielii des întâlnită atât la femei, cât și la bărbați, care se poate manifesta pe orice zonă a corpului unde există păr. Aceasta se poate dezvolta în forme ușoare sau severe. 

Hirsutismul este o afecțiune care poate să apară la femei, caracterizată de creșterea excesivă a părului aspru, închis la culoare, în zonele în care de regulă părul crește fin sau deloc: deasupra buzei și pe bărbie, piept, abdomen și spate. 

Indiferent daca problema dumneavoastră are o cauza dermatologică (foliculita) sau endocrinologică (hirsutismul), epilarea definitivă vă ajută să o rezolvați.

Sănătatea și frumusețea pielii sunt acum mai ușor de obținut. Prinde oferta Dr. Leventer Dermato-Estetică și împarte bucuria! 

Perioada campaniei: 01.04.2024 – 30.04.2024. 

Aflați mai multe detalii despre campanie aici!

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online