From Paris with Love – Răsfăț în Luna Femeii

Gift Card – 155 Lei

Gift Card – 540 Lei

Gift Card – 1000 Lei

Oferă-i femeii iubite un cadou special, un “me-time” departe de stresul cotidian, care o va ajuta să se relaxeze, să își hidrateze pielea și să își îmbunătățească starea de spirit.

Tratamentul dedicat pielii va fi realizat de către echipa de specialiști în sănătatea pielii Dr. Leventer Centre, la sediul Centrului nostru, situat in zona Victoriei, vis-a-vis de Muzeul Țăranului Roman (str. Monetăriei nr. 8).

Momentul de răsfăț va dura intre 30 de minute și 2 ore (în funcție de valoarea cardului cadou și a tratamentului ales) și va fi realizat conform unor ritualuri franțuzești cu produse Yon-Ka Paris, brandul preferat de Victoria Beckham, Angelina Jolie, Martha Stewart și Jennifer Lopez, dar și de femei de succes autohtone precum Cristina Bâtlan și Camelia Șucu.

Cardurile cadou în valoare de 155 ron, respectiv 540 ron includ tratamente cosmetice de lux cu produse Yon-Ka Paris. Pentru gift cardul de 1000 ron pot fi incluse și tratamente cosmetice si estetice suplimentare, la alegerea destinatarului, din lista de servicii a Centrului, expusă pe site.

Siguranță și încredere: Dr. Leventer Center este primul Centru din Europa Centrala și de Est acreditat de Societatea Americana de Dermatochirurgie.

Alte informații despre From Paris with Love – Răsfăț în Luna Femeii:

  • Gift Cardul poate fi folosit până la sfârșitul lunii aprilie
  • Toate cardurile țin loc de bani cash. Nu pot fi înlocuite în cazul în care sunt pierdute sau furate. Nu pot fi schimbate în bani cash, decât în cazurile prevăzute de lege.
  • Pentru a cumpăra mai multe carduri, contactați 0726 301 023
  • Cardurile sunt disponibile numai pentru serviciile estetice și cosmetice valabile în cadrul Dr Leventer Centre
  • Cardul poate fi utilizat fie într-o singură vizită la Dr. Leventer Centre, fie în mai multe vizite, până când serviciile sunt epuizate sau suma totală rămasă până la data de expirare menționată este zero
  • Cardul poate fi folosit doar cu programare în prealabil, efectuată online (aici) sau sunând la recepția clinicii (aici)
  • Gift carful va trebui prezentat la recepția clinicii în ziua programării
  • Dacă prețul serviciilor solicitate de client va depăși valoarea voucherului, beneficiarul va achita diferența de preț la recepția Dr Leventer Centre

Gift Card – 155 Lei

Gift Card – 540 Lei

Gift Card – 1000 Lei