25% REDUCERE pentru Terapie Fotodinamică

Mecanism: pacienții care fac 3 ședințe de Terapie Fotodinamică, o primesc pe cea de-a 4-a gratuit, iar la cea de-a 7-a ședință făcută, primesc a 8-a ședință de Terapie Fotodinamică gratuit. Ședințele 4 și 8 de Terapie Fotodinamică se acordă gratuit în baza cartonașului oferit de recepția clinicii.

Terapia fotodinamică (PDT) este o terapie non-invazivă, o metodă eficientă în tratamentul acneelor, folosind o combinație de lumină vizibilă în spectru roșu sau albastru.

Tratamentul tenului acneic a dovedit că în urma scăderii inflamației de la nivelul coșurilor și reducerea debitului de sebum, se micșorează și calibrul porilor.

Studiile arată că terapia fotodinamică poate fi folosită în reducerea nemedicamentoasă a leziunilor de acnee, poate reduce cantitatea de ulei din pori, reducându-se astfel și comedoanele. Terapia fotodinamică are rezultate și în tratamentul de reîntinerire cutanată, îmbunătățind textura pielii și scăzând roșeața pielii.

Tratamentul cu terapie fotodinamică poate fi combinat cu tratamentul de microdermabraziune, pentru a îndepărta excesul de celule moarte de pe suprafața pielii și îmbunătățirea pătrunderii luminii fotodinamice.

Beneficiază acum de 25% REDUCERE pentru Terapie Fotodinamică.