Mecanismul campaniei

  1. Fiecare pacient al clinicii Dr Leventer Centre care se programează în perioada de 08 - 30.06.2020 pentru procedura de MICRODERMABRAZIUNE beneficiază de o reducere de 25 % faţă de preţul afişat în recepţie şi pe site-ul www.drleventercentre.com.
  2. Procedura care beneficiază de reducerea de 25 % este: Microdermabraziune/ zonă.
  3. Cosmeticiana la care se pot face programări pentru efectuarea acestei proceduri este Cosmeticiana Brăileanu Mihaela (pentru procedura: Microdermabraziune/zonă).
  4. Pacientul se poate programa la una sau mai multe proceduri în perioada respectivă, reducerea aplicându-se pentru fiecare procedură efectuată.

REDUCERE valabilă în perioada 08-30 iunie 2020

Microdermabraziunea este o procedură dermato cosmetică neinvazivă, care are scopul de a exfolia celulele moarte ale pielii (stratul superficial). Marele avantaj este că nu produce complicaţiile unei proceduri mai invazive, permiţând o reîntinerire a tenului prin exfoliere. Este indicată tuturor persoanelor care îşi doresc un procedeu de împrospătare sau reîntinerire, dar nu  îşi pot permite un concediu după procedură, pentru că nu au timp. Fiind aplicabilă tuturor tipurilor de ten, nu exista limite: atât femeile, cât şi bărbaţii pot apela la microdermabraziune.

Pielea noastră diferă, avem diverşi parametri de grosime, nu suntem identici, aşa încât este esenţial ca procedura să se poată adapta fiecărui pacient.  În funcţie de sensibilitatea şi caracteristicile pielii, echipamentele de dermabraziune pot regla atât intensitatea cu care se exfoliază pielea, cât şi puterea de aspiraţie a celulelor exfoliate, astfel încât procedeul rămâne blând.

Efectul benefic se observă imediat după procedură: piele este mai fină, dispar porozităţile.  Pielea devine mai curată şi se poate ameliora aspectul punctelor negre, în funcţie de tipul tenului  pacientului.

Procedură este total nedureroasă – nu se folosesc ace, anestezie etc, durează maximum 20 minute  şi este recomandată persoanelor care doresc proceduri de rejuvenare rapide, nedureroase, neinvazive , sau persoanelor cu acnee ori multiple comedoane, care se plâng de „fata încărcată”, pentru că fineţea pielii se reinstalează şi dispar porozităţile. 

Regulamentul campaniei se poate consulta aici.