Promotie Pink Friday noiembrie Dr Leventer Centre

Mecanism: Reducere de 20% pentru pacienții care efectuează proceduri estetice injectabile, cu toxină botulinică și acid hialuronic de 1 ml.

Reducere valabilă DOAR pe data de 23.11.2018.

Toxina botulinică acționează prin reducerea contracțiilor musculare la locul de injectare, ducând astfel la relaxarea pielii și la reducerea ridurilor de expresie de la coada ochilor, frunte, dintre sprâncene sau de pe gât. Rezultatele sunt bune și metoda este adesea folosită pentru a amâna operațiile estetice faciale de mare amploare sau pentru corecția ridurilor de expresie la persoanele tinere. Injecțiile nu dor și durează câteva minute, iar rezultatele se văd după o săptămână, aspectul feței fiind natural, odihnit și fără riduri.

Acidul hialuronic este un element prezent în mod natural în piele, rolul său fiziologic este de a menține hidratarea, elasticitatea și volumul pielii. Pentru că acidul hialuronic se reduce odată cu vârsta, apar riduri, iar forma ovală a feței se pierde. Procedura de injectare cu acid hialuronic oferă rezultate imediate : ridurile se diminuează sau dispar complet. Acest lucru înseamnă o piele mai fină, mai elastică, cu un aspect întinerit. Acidul hialuronic este o substanță care nu produce alergii, nu trebuie testată în prealabil, iar efectul se vede pe loc.

Proceduri cu acid hialuronic care beneficiază de reducere:

  • umplerea șanțurilor nazo-labiale
  • hidratare

Regulamentul campaniei se poate consulta aici.