Diagnosticul si tratamentul afectiunilor cutanate

Dermatologia este o disciplina vasta, care a cunoscut o dezvoltare activa in ultimii 20 de ani. S-au descifrat mecanismele unor boli, s-au descoperit tratamente noi. Stiinta medicala este in continua expansiune si cunostintele noi din cercetare se reflecta in modul de abordare a bolilor. Practica medicala nu este cea a experimentelor. ci cea a algoritmului diagnostic si terapeutic pentru ca scopul nostru este sa facem bine, sa imbunatatim calitatea vietii pacientilor nostrii.

Echipa de dermatologi din clinica Centrul Dr. Leventer este in permanenta instruita privind noutatile care apar in domeniul bolilor de piele, astfel incit sa ofere o consultanta precisa si profesionista, in acord cu cea din centrele de excelenta din lume.

Paleta de afectiuni abordate include, dar nu se limiteaza la: psoriazis, acnee, dermatita seboreica, dermatita atopica, eczema, micoze, herpes, zona zoster, afectiuni virale, vitiligo, tumori de piele, care se numara printre cele mai comune afectiuni dermatologice. De asemenea, la Centrul Dr. Leventer puteti apela pentru colagenoze, boli buloase sau boli dermatologice rare. Veti primi o consultatie si abordare completa si profesionista, urmand cu rigurozitate regulile meseriei.