Dermatocosmetica procedurală este efectuată după “metoda Leventer”, aceasta presupune o schemă de tratament care include curățare, măști, masaj, microdermabraziune, ultrasunete sau radiofrecvență, pentru a curăța, tonifia, emolia și hidrata activ pielea.

 

Această procedură începe cu aplicarea de geluri de curățare şi măști pregătitoare şi continuă cu  microdermabraziune, procedură care crește receptivitatea pielii la tratamentul ce urmează, deoarece facilitează absorbția produselor specifice aplicate pe piele, iar produsele au un efect mai mare.
Pasul următor cuprinde o succesiune de măsti, care conțin acid hialuronic, vitamine și acizi.
Masajul cu cremă hidratantă / antirid / ser vitamina C, produse ce pot diferi în funcție de nevoia și tipul pielii.
Tratamentul este încheiat cu o secvență de proceduri efectuate cu echipamente medicale moderne, cum ar fi radiofrecvența sau ultrasunete sau laser terapeutic.*
*Tratamentele cu radiofrecvență și ultrasunete nu sunt indicate în toate probleme de piele și rămân la latitudinea medicului să le recomande.

 

Schema este personalizată în funcție de tipul de ten și de eventuale probleme ale acestuia.

 

Dermatocosmetica procedurală nu înlătură cicatricile și petele de fotoîmbătrânire de pe piele, care necesită alt tip de tratament. După procedura cosmetică este recomandată aplicarea zilnică a cremei de fotoprotecție.

 

Această procedură oferă răsfăț pielii timp de o oră, fiind efectuată de personal antrenat în utilizarea ingredientelor și aparatelor folosite.

 

Beneficii: pielea se luminează, strălucește de prospețime, devine tonică și catifelată.