Afectiunile dermatologice, aceleasi la barbat ca si la femeie, genereaza stress si neplacere. Daca pielea preocupa barbatul doar cand problemele se agraveaza, nu acelasi lucru se poate spune despre par. Cele mai multe consultatii cerute de barbati sunt cele legate de caderea parului. Alopecia androgenetica poate fi prevenita daca tratamentul incepe din timp. Dermatologia barbatului este un lucru firesc.

Urmeaza dermatita seboreica, acneea, rozacee, eczemele, vitiligo, psoriazis, bolile unghiilor sau cancerul de piele. Problemele venerologice sunt, de asemenea, subiect de consultatii solicitat de barbat. Papiloamele, keratozele, tumoretele benigne sau maligne sunt subiectul consultatiilor si tratamentelor efectuate frecvent la Centrul Dr. Leventer.

Subiectul ” Dermatologia barbatului” este abordat cu grija si profesionalism, respectand confidentialitatea actului medical. Sexul tare are un grad mai mare de disconfort cu acul si bisturiul, lucru pe care medicii in inteleg deplin. Centrul Dr. Leventer este singurul centru medical dedicat exclusiv sanatatii si frumusetii pielii, cu cea mai mare experienta in terapii moderne si de avangarda.