Duolith – Terapia pentru ameliorarea celulitei

Folosirea undelor sonore in medicina este veche si fiecare dintre noi cunoastem beneficiile lor pentru ca am apelat macar o data in viata la o ecografie. Metoda este folosita in diagnosticul si monitorizarea sarcinii, in diagnosticul pietrelor la rinichi si in colecist, dar si in diagnosticul ocluziei venoase fara nici un fel de risc sau de efect secundar.

Mai nou, aparate care folosesc ultrasunetul focusat pot sparge pietrele de la nivelul rinichilor pentru ca acestea sa se elimine mai usor. De aici nu a mai fost decit un pas pina la dezvoltarea aparatelor pentru tratamentul depozitelor adipoase nedorite. Folosind ultrasunete aplicate divergent pe piele spre tesutul adipos, acesta poate fi remodelat ca o plastilina.

Cavitatia produsa de ultrasunete duce la segmentarea adipocitelor, care sunt apoi preluate de procesul natural de metabolizare a grasimilor. Nici anestezia (in timpul procedurii) si nici repausul dupa tratament nu sunt necesare.

Aparatul Duolith cu unde de soc trateaza eficient celulita coapselor si a bratelor. Duolith – Terapia pentru ameliorarea celulitei, este complet nedureros. Chiar si pachete adipoase mai voluminoase ca aripioarele de pe solduri, genunchii prea rotunzi, gleznele si bratele prea groase pot fi remodelate nechirurgical.

Studiile de elasticitate cutanata, precum si studii de ecografia pielii arata o imbunatatire reala a structurii cutanate , care se compacteaza. Se observa si o ameliorare a microcirculatiei, iar pacientele se lauda la doar sase sedinte cu o micsorare vizibila a dimensiunilor pachetului adipos.