Laserul pulsat Dye Vbeam Perfecta , specializat in terapia leziunilor vasculare ale pielii, este un laser care trateaza orice pata rosie sau bruna de pe piele. Este o tehnologie avansata, perfectionata in ultimii 20 de ani.

Principalele beneficii ale lucrului cu acest echipament sunt: reintinerirea pielii, reducerea zonelor de roseata difuza, atamentul pistruilo, al lentigineleor si petelor pigmentare mai mari. Este laserul perfect pentru tratamentul rozaceei, vinisoarelor dilatate de pe fata, cuperozei, dar si pentru reducerea rosetii de la nivelul decolteului si gitului (poikilodermia Civatte).

Prin laserul pulsat Dye Vbeam Perfecta se trateaza petele rosii din nastere cunoscute sub numele de nevus flameus (pata de vin), hemangioamele, cicatricile rosii, lacurile venoase, vergeturile rosii. Este util in reducerea aspectului cenusiu al cearcanelor. Negii, indiferent de localizare, sunt tratati indiferent de localizare, fara durere si ranirea pielii.

De obicei, sunt necesare mai multe sedinte spatiate la intervale de citeva saptamani. Tratamentul este nedureros si vindecarea este totdeauna estetica. Usor de manuit, laserul Dye Perfecta completeaza tratamentele vasculare care se efectueaza in clinica DermaStyle cu alte aparate laser.