Când este amenințată, pielea ta are nevoie de un expert

Suntem singurul centru acreditat de ASDS (Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică) și EADV (Academia Europeană de Dermatologie și Venerologie) în microchirurgia Mohs și în trainingul medicilor în tehnica Mohs din Europa Centrală și de Est, având 99,7% rată de succes (fără recidivă) în tratarea carcinomului cutanat.

De ce să alegi Dr. Leventer Centre pentru tratarea carcinomului cutanat

Asset 4

Lider în dermato-chirurgie oncologică

3.600 de interventii chirurgicale de carcinom efectuate și 99,7% rată de succes (fără recidivă).

Asset 1

Acreditare și training Mohs

Singurul centru din Europa Centrală și de Est acreditat în microchirurgia Mohs și în trainingul medicilor în tehnica Mohs.

Primul laborator dedicat sănătății pielii

Tehnologie de ultimă oră pentru un diagnostic de precizie rapid. 60.000 de biopsii și 12.000 de diagnostice oncologice.

Asset 3

Echipă multidisciplinară de experți

Tumor board format din specialiști în dermatologie, anatomo-patologie, oncologie, chirurgie oncologică și plastică, având peste 2.500 de ore/an petrecute în sala de operații.

Carcinomul poate fi vindecat alături de liderii în dermato-oncologie Dr. Leventer Centre

Vindecarea pacientului cu carcinom cutanat este misiunea noastră. Am reușit deja să o facem, fără recidivă, în 99,7% dintre cazuri. De la diagnosticul de certitudine efectuat rapid în laboratorul propriu, până la tratamentul microchirurgical Mohs, pacientul este ghidat, sprijinit și tratat de o echipă multidisciplinară specializată în abordarea integrată a cancerului de piele.

Dr. Leventer Centre este singurul centru din Europa Centrală și de Est acreditat de ASDS (Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică) și EADV (Academia Europeană de Dermatologie și Venerologie) în microchirurgia Mohs. Tehnica Mohs este mai precisă decât intervenția clasică și reduce semnificativ riscul de recidivă. Fiecare medic al centrului nostru trece printr-o formare extensivă în microchirurgia Mohs care însumează 12-14 luni de training prin participarea la 250 de cazuri, dintre care 100 de cazuri operate personal, sub supravegherea unui chirurg senior.
Echipa de 5 medici chirurgi a centrului nostru cumulează peste 2.500 de ore petrecute în sala de operație, într-un singur an.

Pacienții Dr. Leventer Centre beneficiază de investigații efectuate în primul laborator dedicat patologiilor pielii, dotat cu cea mai nouă tehnologie. Echipa multidisciplinară care are în grijă fiecare caz cuprinde specialiști în dermatologie, anatomo-patologie, oncologie, chirurgie oncologică și plastică, tratament complet - chirurgical și post-chirurgical. Pacientul este ghidat de-a lungul întregului flux de tratament de către un navigator de pacienți dedicat.

Tratăm personalizat carcinomul cutanat, pentru că privim dincolo de boală. Privim pacientul.

Părerile pacienților noștri

Rodica Molnar
Rodica Molnar
16/02/2024
Dr Alexandra Zota un profesionist desăvârșit. Foarte atenta cu pacientul.Felicitari și mii de mulțumiri.
Alexandru Razvan Lazarescu
Alexandru Razvan Lazarescu
14/02/2024
Recomand domnul Dr Haris Rigas care lucrează la această clinică: un medic care a dat dovadă de profesionalism, răbdare și empatie, și a oferit informații cuprinzătoare în termeni ușor de înțeles. Mulțumesc!
hididis florica
hididis florica
14/02/2024
Sunt in progres cu investigațiile afecțiuni și aduc sincere mulțumiri Dnei Dr Andreea Stancu pt investigații, recomandări.
Sorin Miteanu
Sorin Miteanu
14/02/2024
Am fost cu tatal meu pentru o interventie de carcinom infiltrant.O peratia si tratamentul efectuat a fost o reusita.Toti sunt profesionisti.Recomand.
Ana Maria
Ana Maria
13/02/2024
Am avut o experiență foarte plăcută cu personalul clinicii și în special cu doamna doctor Jauca. Servicii medicale profesioniste și oameni cu o mare grijă față de pacienți. Recomand cu căldură Dr. Leventer!
Ana-Maria Stancu
Ana-Maria Stancu
13/02/2024
Superrr
Lucy The Judgemental Cat
Lucy The Judgemental Cat
13/02/2024
10/10 for Dr Luminita Enache, she's extremely professional but also warm. I've been to dozens of dermatologists trying to resolve my problem and she's the only one to propose a real treatment plan other than isotretinoin

Întrebări frecvente

Orice modificare a aspectului pielii – leziuni, excrescențe – este analizată cu atenție de experții noștri și, dacă există suspiciunea de carcinom cutanat, avem un laborator dedicat patologiilor pielii în care vor fi efectuate analize specifice. Vă așteptăm la Dr. Leventer Centre pentru a obține un diagnostic de certitudine în cel mai scurt timp.

Medicii Dr. Leventer Centre vor stabili diagnosticul de certitudine prin biopsie cutanată. Această investigație minim-invazivă presupune recoltarea unei mici probe de țesut și analizarea ei la microscop de către dermatopatolog

Carcinomul cutanat debutează ca o leziune sau excrescență (umflături, noduli) de obicei de altă culoare decât cea a pielii, care apoi crește în dimensiuni și poate ulcera. Aspectul tumorilor diferă în funcție de tipul de carcinom dezvoltat bazocelular sau spinocelular. 

În cele mai multe cazuri, carcinomul este provocat de expunerea excesivă la razele UV, care provoacă mutații la nivel celular. Dacă se manifestă în zone neexpuse radiațiilor UV, poate avea cauză genetică sau să apară în urma expunerii la radiații carcinogenetice sau radioterapie.

Da. Persoanele care folosesc lămpile de bronzare prezintă un risc crescut de dezvoltare a cancerelor cutanate. 

În afară de expunerea fără protecție UV la razele solare, menționată mai sus, mai sunt factori predispozanți pielea deschisă la culoare, un sistem imunitar slăbit, leziunile precanceroase (keratoza actinică sau boala Bowen) și bolile genetice rare, precum xeroderma pigmentosum.

Carcinomul nu este la fel de periculos ca melanomul, dar este mult mai frecvent80% dintre cazurile de cancer de piele depistate la nivel mondial sunt reprezentate de carcinomul bazocelular, iar numărul pacienților este în continuă creștere.

După stabilirea diagnosticului de precizie, tumora este excizată cu margine de siguranță. Cea mai eficientă metodă de tratament în acest tip de cancer cutanat este microchirurgia Mohs, folosită la Dr. Leventer Centre de peste 10 ani. Intervenția poate fi urmată de un tratament complementar – chimioterapie sau radioterapie.

La Dr. Leventer Centre, echipa supraspecializată în tratarea cancerului cutanat a obținut cea mai înaltă rată de vindecare a carcinomului, față de celelalte mijloace terapeutice, prin microchirurgia Mohs: 99,7%.

Microchirurgia Mohs este un tip de intervenție care presupune excizarea în etape a tumorii și a țesuturilor din jurul ei, până la eliminarea completă a celulelor canceroase. În fiecare etapă, țesutul este analizat în timp real de anatomopatolog. Mohs permite tratarea tumorilor din zone delicate: pleoape, buze, urechi, nas.

Experții Dr. Leventer Centre

Dr. Mihaela Leventer

Medic primar dermatolog, Director program fellowship, ASDS microchirurgie Mohs

Dr. Anca Stanciu

Medic primar dermatolog, Certificat ASDS în microchirurgie Mohs

Dr. Alexandra Zota

Medic primar dermatolog, Certificat ASDS în microchirurgie Mohs

Dr. Tiberiu Tebeică

Medic primar anatomopatolog, Certificat ICDP-UEMS în dermatopatologie

Dr. Mariana Frumosu

Medic specialist anatomopatolog

Dr. Miruna Crăescu

Medic specialist anatomopatolog​

Dr. Andreea Mite

Medic specialist chirurg, Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Valentin Vlădoiu

Medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Cristina-Mihaela Jauca

Medic specialist Chirurgie Generală

Dr. Haris Rigas

Medic specialist dermatolog

Fluxul pacientului către vindecare

Te așteptăm în locațiile Dr. Leventer Centre

Dr. Leventer Centre Victoriei

Str. Monetăriei nr. 8, Sector 1, București

Dr. Leventer Centre Băneasa

Sos. Gh. I. Sisești 8A, Sector 1, București (în cadrul Enayati Medical City)

Dr. Leventer Centre Herăstrău

Str. Herăstrău 9, Sector 1 București

Suntem mai aproape de tine și prin intermediul medicilor parteneri din țară.

Copyright 2024 © Dr Leventer Centre. Toate drepturile rezervate.