cancerul de piele

Stimată Doamnă,

Stimate Domn,

Cancerul de piele este cel mai des diagnosticat tip de cancer din lume. Una din cinci persoane poate dezvolta un cancer de piele, de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, informațiile privind prevenția și tratamentul ajung greu la cei la care ar trebui să ajungă. De cele mai multe ori, prea târziu.

Mulți, tot mai mulți pacienți ne trec pragul Centrului  Dr Leventer, iar pentru unii dintre ei nu mai putem face nimic, din păcate pentru că sunt diagnosticaţi prea târziu când boala este avansată. Recunoscute la debut, tumorile pielii se vindecă prin tratamentul corect.

Avem deja suficiente motive să începem o campanie de informare prin Fundația Dr Leventer Pentru Sănătatea Pielii, campanie prin care vrem să salvăm cât mai multe vieți.

 Vrem ca mesajele noastre să ajungă la cât mai mulți români, în toate colțurile țării și către toate categoriile sociale.

Această boală, dacă nu omoară, mutilează și este neiertătoare dacă nu este depistată la timp. 

Sprijiniți astfel o cauză prin care mii de români pot fi salvați!

Direcționați 2% din impozitul pe venitul dumneavoastră Fundației Dr Leventer Pentru Sănătatea Pielii pentru a veni în întâmpinarea acestora, alături de noi.

Declarație persoană fizică: download document

**Pentru afisarea corecta a formularelor, va rugam folositi ultima versiune de Adobe Reader

Declarațiile pot fi depuse la organul fiscal în a cărui rază teritorială vă aflați sau pot fi trimise către Centrul Dr Leventer.

Cu prietenie,
Dr. Mihaela Leventer 

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online