Recomandă un pacient la Dr Leventer Centre!

Dr. Leventer Centre susține cu încredere oportunitatea de a crea parteneriate cu alți profesioniști din domeniul medical, în beneficiul pacientului. Misiunea noastră este aceea de a ajuta cât mai multe persoane să ajungă la tratamentul de care au nevoie și să revină la o viață normală. Credem în puterea comunităților medicale de a schimba vieți!

 

Dr. Leventer Centre are în acest moment peste 600 medici parteneri care trimit pacienți la clinica noastră pentru efectuarea de consultații, proceduri și intervenții, atât pentru partea de dermatologie clinică, investigații dermatopatologice, cât și pentru partea de dermatochirurgie oncologică și dermato- estetică.

Recomandă un pacient la Dr Leventer Centre!

În Centrul Dr. Leventer asigurăm un act medical complet, într-o abordare integrată, fiind un centru dedicat 100% dermatologiei. Pacienții recomandați de medicii parteneri beneficiază de o abordare integrată, prin alocarea unui coordonator de caz care preia pacientul și este alături de el în tot parcursul său medical:

– screening 

– diagnostic clinic/diagnostic de certitudine/soluție terapeutică

– tratament oncologic 

– follow up

 

În plus, pacientul beneficiază de follow-up și din partea medicului partener, cel care i-a recomandat să apeleze la serviciile noastre, prin reîntoarcerea acestuia în circuitul normal de monitorizare a stării lui de sanatate.

Cum poți recomanda un pacient la Dr Leventer Centre

Recomandarea se face prin completarea unui bilet de trimitere a medicului partener către Centrul Dr. Leventer, cu indicația exactă a serviciului pe care pacientul trebuie să îl efectueze în cadrul clinicii noastre. Fiind un Centru 100% de dermatologie, recomandările pot fi pentru orice serviciu aferent acestei specialități, implicând toate departamentele existente în Centrul Dr. Leventer: 

– departament dermatologie clinică 

– laborator dermatopatologie

– departament dermatochirurgie oncologică

– departament dermatoestetică

 

Acest parcurs ajută atât pacientul cât și medicul partener, prin asigurarea diagnosticului și tratarea corectă a afecțiunii în cauză. De asemenea, prevenirea unor posibile complicații, prin timpul optim de rezolvare a cazului. Nu în ultimul rând, prin relația eficientă cu coordonatorul de caz, care gestionează relația dintre clinică/pacient/medic partener/familie. 

Împreună, pentru pacienți sănătoși!

Programare online