Despre estetica masculină

Majoritatea barbatilor nu sunt prea preocupati de aspectul pielii, in orice caz nu la fel de mult ca femeile. Aceasta inseamna ca nu folosesc nici produse de ingrijire cosmetica in aceeasi masura ca doamnele si domnisoarele, cu exceptia celor de spalat sau barbierit.

Totusi, si barbatii au acelasi risc de uscaciune si iritatii cutanate, si ei fac riduri, ca sa nu mai vorbim de cicatricile lasate pe fata de acnee sau varsat de vint, cuperoza sau pete.

Echipa de dermatologi si chirurgi plasticieni de la Centrul Dr. Leventer este preocupata de problemele estetice ale pielii barbatului, care sunt corectate cu delicatete si simtul masurii. Medicii Centrului reusesc sa trateze subtil si fiziologic, sa incadreze in fizionomie rezultatul operatiilor estetice. Estetica masculina pentru noi, este un subiect complex.

De la refacere volumetrica faciala, indepartarea ridurilor si a cicatricilor, pina la corectia chirurgicala a nasului, urechilor, pleoapelor, tratamentul ginecomastiei, lipoaspiratie, lifting facial si implant de par, toate interventiile sunt efectuate in clinica Centrul Dr. Leventer de catre o echipa de medici bine antrenata si cu experienta.

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
programează-te online

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online