Dr. Alexandra Zota

Dr. Alexandra Zota

Medic primar dermatolog
Certificat ASDS în microchirurgie Mohs

Dermato-oncologie

Dermatologie clinică

Dermatoestetică

Fa o programare

Medic primar dermatolog, absolventă a Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2012. În perioada 2013-2017 a urmat rezidențiatul în dermatologie la Clinica 2 de Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina.

Dr. Alexandra Zota are 8 ani de experiență profesională și este membră în Societatea Română de Dermatovenerologie, în European Academy of Dermatology and Venerology, în European Society of Cutaneous Lupus Erythematosus, în European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology și în International Dermoscopy Society.

"Consider că succesul în activitatea medicală este asigurat atât de pregătirea riguroasă și continuă a specialistului, care trebuie să fie la curent cu informațiile, tehnologia și practica medicală de ultimă oră în domeniu, dar și de relația medic-pacient. Aceasta trebuie să fie una armonioasă, bazată pe respect reciproc, comunicare și tratare diferențiată impusă de unicitatea fiecărui pacient. Acest lucru necesită o diagnosticare corectă, un tratament individualizat și recomandări pertinente, clare pentru fiecare caz.

Sunt onorată că, lucrând alături de o echipă de elită și sub îndrumarea unui strălucit specialist, pot oferi pacienților mei servicii de un înalt nivel profesional. Mulțumirea lor va fi și mulțumirea mea".

11 Diplome și certificări

Programare online