Și tu poți ajuta pacienții cu cancer de piele. Află cum!

În România, mulți dintre pacienții cu diagnostic de cancer de piele nu au posibilitățile necesare pentru intervențiile chirurgicale și tratamentele necesare. De-a lungul timpului, au fost momente în care Fundația Dr. Leventer pentru Sănătatea Pielii, alături de Dr. Leventer Centre, și-au asumat efectuarea unor operații pro-bono, la pacienți cu afecțiuni dermatologice grave și dificultăți financiare.

 

Fundația Dr. Leventer Centre se bucură de sprijinul și de încrederea unui număr important de sponsori și parteneri. Totuși, apreciem ajutorul financiar din partea publicului larg, care ne permite să venim în ajutorul mai multor pacienți în fiecare an. Ne dorim să putem demara inițiative utile comunității și pe viitor și să putem realiza cât mai multe activități dedicate informării și educării pacienților și medicilor. 

Fundația Dr. Leventer Centre poate primi donații, de la persoane juridice sau fizice, prin mai multe metode:

 

Donație directă:

BANCA TRANSILVANIA 

Agenția Cotroceni Divizia pentru Medici, 

Sucursala Lipscani: 

RO54BTRLRONCRT0353168701

 

Totodată, dacă ești salariat, poți să direcționezi până la 3,5% din impozitul tău, pentru proiectele noastre. În felul acesta, ne vei ajuta să sprijinim informarea și creșterea conștientizării populației, în domeniul sănătății pielii. 

 

Completează Formularul 230 cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului.

Programare online