Opțiuni de tratament venectazii la Dr Leventer Centre

Venectaziile (vasele dilatate) sunt vene mici, rosii sau albastrui si apar, de obicei, pe picioare, dar pot sa apara si pe fata. Venectaziile sunt nedureroase si diferite fata de venele varicoase, sunt subtiri asemeni unei panze de paianjen. Tratamentul pentru venectazii (vase dilatate), se poate realiza prin procedura laser sau prin injectii sclerozante. Tratamentul laser Nd-Yag Se realizeaza ambulator si este nedureros. Se face prin sedinte repetate la 4-6 saptamani pana se obtine inchiderea vasului si disparitia desenului vascular din piele. Tratamentul este util in cuperoza, dar si in stergerea venectaziilor.

In cadrul Centrelor Dr. Leventer, puteti opta pentru doua tipuri de tratament pentru venectazii prin tehnologia Nd-Yag: sistemul Cynergy, care imbina atat tehnologia Nd-Yag, cat si Dye Laser si care trateaza leziunile pigmentare sau venectaziile mult mai eficient si sistemul Stellar M22, care integreaza trei tehnologii de lumina pulsata, printre care si Nd-Yag, imbunatatind cu mult eficienta tratamentului pentru venectazii.

Tratamentul cu Dye Laser
Aparatul de laser este ales in functie de culoarea si calibrul venectaziilor care necesita tratament.

Injectiile chimice
Cea mai comuna metoda de tratament pentru venectazii consta in injectarea cu un ac fin a unei substante barbotate sub forma de spuma, care produce inchiderea chimica urmata de disparitia treptata a venei. Este necesara purtarea unui ciorap elastic strans (70den) timp de 10 zile dupa injectare. Tratamentul sclerozant se efectueaza in sezonul toamna – primavara.

Daca ai venectazii si vrei sa scapi de ele, te asteptam in unul din Centrele Dr. Leventer. Opteaza pentru cel mai bun tratament pentru venectazii acum si contacteaza-ne pentru o programare!

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
programează-te online

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online