Dr. Andreea Mite

Dr. Andreea Mite

Medic specialist chirurg
Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

Dermato-oncologie

Dermatoestetică

Fa o programare

Medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă. Dr. Andreea Mite este absolventă a Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2012. Rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București, în perioada 2012- 2017.

Dr. Andreea Mite are experiență profesională în chirurgia arsurilor, chirurgie reconstructivă (posttraumatică, postexcizie tumorală, postcombustională), chirurgia mâinii (tumori, sechele pottraumatice, boala Dupuytrene etc.) și chirurgie estetică-proceduri chirurgicale.

"În timpul facultății am fost fascinată de chirurgia mâinii, care a rămas până în ziua de azi marea mea pasiune. Ulterior am descoperit chirurgia reconstructivă și arta chirurgiei estetice.

Îmi desfășor activitatea cu entuziasm, dedicație și responsabilitate față de pacient, încercând să acumulez informații noi în fiecare zi. Nimic nu îmi oferă o satisfacție mai mare ca un pacient recuperat chirurgical care își poate relua viața.

Colaborarea cu Dr. Leventer mi-a oferit posibilitatea de a lucra într-o echipă multidisciplinară, urmând protocoale internaționale. Este o experiență care mă ajută să cresc profesional de la o zi la alta".

Programare online