Misiunea Dr. Leventer Centre

Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 

Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.

De ce să alegi Dr. Leventer Centre

Soluții pentru orice problemă dermatologică

Ne-am dorit să facem din Dr Leventer Centre un concept de sine stătător: în clinica noastră de dermatologie găsim soluții pentru orice problemă dermatologică cu care se confruntă pacientul. Serviciile noastre medicale diversificate oferă abordarea optimă și personalizată a fiecărui caz, oricât de dificil ar fi acesta. 

 

Ne dorim ca pacienții noștri să știe că orice mic semn apărut pe piele poate să evolueze și să se transforme într-o problemă semnificativă.

Tratăm peste 3000 de afecțiuni dermatologice

Domeniul Dermatologiei este unul foarte vast, sub umbrela căruia intră peste 3000 de afecțiuni.

 

Sub coordonarea dr. Mihaela Leventer și a unei echipe multidisciplinare, supraspecializate în afecțiunile cutanate, tratăm la Dr Leventer Centre o mare varietate de boli ale pielii.  Le vizăm atât pe cele mai răspândite, precum acnee, cuperoză, psoriazis, vitiligo, dermatită atopică și seboreică, diferite eczeme, micoze, herpes, probleme ce țin de îmbătrânirea pielii, dar și boli dermatologice rare și cancere de piele. 

 

Tratăm, așadar dintre cele mai diverse afecțiuni dermatologice, unele mai simple, altele mai grave, de  natură dermato-oncologică, inclusiv prin metode chirurgicale adaptate standardelor europene de calitate și performanță în domeniu

Experți în sănătatea pielii

Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 

 

La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.

 

Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.

Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală. 

Vă invităm să ne cunoașteți!

Carta etică

 • Credem ca pacientii merita o ingrijire la standarde mondiale.
 • Credem ca doar un medic care invata necontenit, formal si neformal, poate deveni un medic bun. Credem ca orice pacient are dreptul la o informare corecta si completa.
 • Credem in legatura umana intre medic si pacient: respect, grija, interes pentru rezolvarea problemei medicale.
 • Credem intr-o suita de servicii medicale care sa asigure solutia optima pentru fiecare situatie. Credem in colaborarea intre medici, cu scopul crearii lantului de competente care sa raspunda total, integral, complet la nevoia de sanatate a pacientului.
 • Credem ca orice act medical trebuie desfasurat intr-un mediu nu doar decent,ci conform normelor civilizatiei tehnologice europene.
 • Credem in asigurarea spatiului, a ambientului care sa sustina o buna stare de spirit, chiar si in momentele-limita.
 • Credem in curiozitate ca motor al inovatiei, in rigoare ca suport al performantei si in interesul sincer pentru binele celuilalt, ca motor al actului de vindecare.
 • Credem ca medicul si personalul medical sunt primii care trebuie sa radieze si sa insufle optimism, siguranta, incredere si caldura.
 • Credem in cooperarea cu resursele stiintifice si terapeutica medicale, cu colegii nostri din toata lumea, in transferul de experienta si de cunostinte.
 • Credem ca orice comunitate are datoria sa ofere o mana de ajutor celor mai putin privilegiati, care nu isi pot permite o procedura, o terapie, un medicament.
 • Credem ca masura performantei este reprezentata de procentul de reusita, dar si de efectul emotional al interactiunii pacientului cu medicii si personalul medical.
 • Credem ca orice profesionist implinit are datoria sa se implice in formarea generatiilor urmatoare de terapeuti, contribuind cu tot ceea ce a acumulat si tot ceea ce a testat la o practica medicala cu un pas mai buna.

Cere o programare la Enayati Medical City

Experții în sănătatea pielii Dr Leventer Centre, acum mai aproape de tine

0722 599 440

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online
Programare online