Beneficiile blefaroplastiei laser

Pe masura ce imbatranim, pielea isi pierde elasticitatea si in acelasi timp forta musculara. Aceste procese se petrec si la nivelul pleoapelor si favorizeaza reliefarea pachetelor adipoase atat la nivelul pleoapei superioare cat si inferioare, contribuind astfel la aspectul de imbatranire, uneori prematura, a pielii.

Din punct de vedere strict medical se poate ajunge pana la diminuarea campului vizual, datorita imposibilitatii de deschidere completa a ochilor.

Ce presupune intervenția de blefaroplastie laser?

Blefaroplastia este operatia care corecteaza aspectul de ochi “cazuti” prin indepartarea excesului de piele si tesut adipos din zona respectiva. In clinica, acest tip de operatie se efectueaza cu ajutorul laserului CO2 Ultrapulse Encore, care permite efectuarea interventiei in cele mai sigure conditii, cu rezultate estetice excelente.

Operatia se efectueaza de obicei in anestezie generala, insa se poate efectua si in anestezie locala si sedare intravenoasa. Toate inciziile se plaseaza in zone de ridare naturala. astfel incat cicatricea finala este practic invizibila.

Daca blefaroplastia de pleoapa superioara se practica doar cu abord pe piele, la nivelul pleoapei inferioare operatia se poate realiza atat cu incizie pe piele dar si prin abord transconjunctival, respectiv la nivelul fetei interne a pleoapei, ceea ce se traduce din punct de vedere estetic la lipsa oricarui semn pe piele.

Blefaroplastia poate fi completata in cadrul aceleiasi interventii cu proceduri de reintinerire cutanata care trateaza ridurile, uniformizeaza culoarea si cresc tonusul cutanat. Folosim cu succes in acest scop laserul CO2 fractionat (Active FX, Deep FX sau Total FX) care ne permite sa tratam toate aceste probleme modulat, adaptand parametrii in functie de gradul de imbatranire cutanata.

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online