Alătură-te echipei de experți în sănătatea pielii

Dermatologia s-a dezvoltat mult în ultimii 20 de ani, iar noi am urmat constant acest trend. La Dr. Leventer Centre, consultăm persoane cu probleme de piele, indiferent de complexitatea afecțiunii. Efectuăm intervenții dermatologice având siguranța ca prioritate și oferim servicii de estetică medicală și dermato-cosmetică.

 

Dacă ești medic dermatolog și vrei să te alături echipei noastre, urmărește anunțurile pe care le publicăm cu posturile noastre disponibile. 

Pentru că ne dorim să excelăm în continuare în munca pe care o facem zilnic, ne dorim alături de noi medici dedicați meseriei lor și pacienților pe care îi tratează.

La Dr. Leventer Centre vei găsi:

 

  • Medicină în echipă – ne consultăm, ne ajutăm și ne sfătuim. Suntem o echipă multidisciplinară și ne dorim să îmbunătățim experiența pacienților noștri în fiecare zi
  • Excelență în actul medical – ne propunem ca fiecare pacient care ne calcă pragul să aibă parte de un tratament impecabil din momentul în care intră în cabinet până la finalizarea tratamentului.
  • Suport constant pentru medici – pentru a livra excelență medicală, medicii noștri primesc resursele de care au nevoie, și au oportunitatea constantă de a-și dezvolta și îmbunătăți abilitățile prin programe educaționale în țară și în străinătate

De ce să te alături echipei Dr. Leventer Centre?

Echipa pe care am format-o de-a lungul timpului este cartea noastră de vizită spre pacienții dermatologici. Suntem primul centru acreditat din România să realizeze microchirurgia Mohs pentru bolnavii de cancer de piele și am pus bazele singurului laborator de histopatologie dedicate pielii din țară. 

Fiecare medic dermatolog din echipă a ales o nișă profesională în care să exceleze, iar Dr. Mihaela Leventer i-a încurajat și ajutat să se perfecționeze. În acest moment echipa funcționează ca un tot unitar, acoperind întreaga patologie dermatologică și partea de estetică a pielii. 

Avem un departament de chirurgie Mohs, o unitate de histopatologie, una de fizioterapie cutanată, un departament de aparate terapeutice laser și nonlaser, două săli de operație complet utilate și un mic staționar. Suntem tot timpul la curent cu noutățile din domeniul dermatologiei, lucrăm cu cea mai performantă tehnologie, achiziționând și în prezent aparatele care și-au dovedit eficiența. 

Programare online