Rejuvenare facială minim-invazivă

Metodele de rejuvenare facială au devenit din ce în ce mai sofisticate. Cele minim-invazive sunt o alegere populară, deoarece nu implică bisturiu, tăieturi, durere și nici o perioadă de recuperare lungă. Procedurile estetice minim-invazive sunt foarte eficiente în diminuarea anumitor probleme specifice ale pielii –pete pigmentare, riduri, cicatrici post-acnee, având, totodată, un efect de reîntinerire vizibil, pe care multe persoane și-l doresc.

Tehnicile moderne de rejuvenare facială au o perioadă mult mai scurtă de recuperare, comparativ cu lifting-ul facial chirurgical, și cu ajutorul lor se pot obține îmbunătățiri naturale la nivelul feței.

Procedurile minim-invazive destinate rejuvenării faciale pot include anumite peeling-uri, fillerele dermice, laserul, neurotoxinele precum botox etc.

Metodele de rejuvenare facială urmăresc remedierea imperfecțiunilor faciale – riduri, acnee, semne și obținerea unui contur mai ferm și mai frumos al feței.

Pentru determinarea celei mai potrivite abordări și a celui mai bun tratament de rejuvenare facială, specialiștii țin cont de factori precum: problemele de sănătate existente, trăsături anatomice particulare, calitatea țesuturilor, dar și așteptările pacienților.

Metode de rejuvenare facială la Dr. Leventer Centre

În cadrul clinicii dermatologice Dr. Leventer Centre, vă punem la dispoziție mai multe tehnologii de rejuvenare facială, pentru o piele frumoasă, sănătoasă și cu aspect proaspăt.

HydraFacial

HydraFacial este un tratament foarte puternic de rejuvenare facială, non-invaziv, care îmbină curățarea, exfolierea, hidratarea, extracția și protecția antioxidantă, la nivelul pielii.

Dacă ai riduri fine, pete pigmentare, pori măriți și, în general, un aspect neuniform al pielii, hidrodermabraziunea cu HydraFacial este o alegere excelentă.

Prin această metodă, se elimină celulele moarte și impuritățile de la nivelul pielii, iar pielea ta este hrănită cu serumuri hidratante.

Procedură cu HydraFacial

Microneedling

Această procedură implică utilizarea unui dispozitiv cu microace, cu ajutorul căruia se vor realiza perforații microscopice la nivelul pielii, iar aceasta este stimulată să se regenereze. Tratamentul cu microneedling sau terapia de inducție a colagenului, cum mai este cunoscut, este foarte eficient atât în lupta de prevenție anti-ageing, producând o ameliorare a aspectului liniilor și ridurilor fine, cât și în corectarea sau estomparea anumitor imperfecțiuni precum pete pigmentare, pori dilatati, cicatrici post-acnee, postchirurgicale, post arsuri, vergeturi.

Microneedling-ul este una dintre cele mai populare metode de rejuvenare facială, putându-se realiza atât la nivelul tenului cât și pe decolteu, gât, zona cearcănelor, buze, dar și alte zone extinse de pe corp.

Tratament facial cu microneedling

Laser ablativ CO2

Laserul ablativ CO2 este un instrument foarte căutat atât pentru rejuvenara facială cu laser, cât și pentru tratarea cicatricilor sau a altor leziuni cutanate.

Rejuvenarea facială cu laserul ablativ CO2 livrează energia la nivelul pielii într-o formă fracționată care va realiza microcanale în profunzimea acesteia ce vor stimula procesele naturale de regenerare a pielii. Se va obține o reîntinerire a pielii prin refacerea suprafeței acesteia, cu ameliorarea ridurilor fine, a porilor dilatați, pigmentației, cicatricilor, iar pielea își va recăpăta suplețea și vitalitatea.

Laserul diminuează problemele pielii, chiar de la prima ședință, însă efectele sale sunt apreciate mai ales pe termen mai lung, având și un efect de prevenție anti aging.

Laser ablativ Co2

Estetică injectabilă

Injecțiile cu botox și fillerele dermice cu acid hialuronic sunt printre cele mai cunoscute metode de rejuvenare facială. Botox-ul, adică toxina botulinică, este tratamentul de elecție pentru ridurile de la nivelul frunții, periocular și în anumite situații de la nivelul gâtului. Acidul hialuronic, datorită efectului de umplere pe care îl realizează, este adesea folosit pentru a îmbunătăți aspectul ridurilor, în special al celor care nu pot fi abordate cu toxina botulinică, cum sunt ridurile mai vechi și adânci sau al șanțurilor nazogeniene. De asemenea, se poate utiliza pentru a reda contur și volum buzelor, obrajilor sau pentru a obține un contur și o structură mai bine definită a feței, atunci când este injectat în puncte strategice de ancorare a țesuturilor.

Tratament cu injectabile, rejuvenare facială

Alte metode recomandate de rejuvenare facială, disponibile în Cadrul Dr. Leventer Dermato-Estetică din strada Herăstrău, nr. 9 sunt:

•Sistemul integrat de radiofrecvență și microneedling Sylfirm X

•Tratamentul cu laserul Stellar M22

•Tratamentul facial cu laserul Eximia Med

Vino și tu să descoperi cele mai eficiente tratamente de rejuvenare facială de pe piață. Te așteptăm la Dr. Leventer Centre

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online