Opțiuni de tratament la Dr Leventer Centre

Cel mai nou tratament pentru tulburări pigmentare, cu rezultatele cele mai spectaculoase și stabile în timp este tratamentul cu laser Fraxel, care produce o autoreparare a pielii, cu restabilirea poziției normale a celulelor pigmentate în piele. Cum Decolorarea se obține fără îndepărtarea epidermei, ca în cazul peelingului, și tratamentul nu impune repaus în casă. Sunt necesare 4 – 6 ședinte repetate la interval de 2 – 4 săptămâni pentru ameliorarea melasmei.

Pentru petele maronii și pistrui se poate obține o îmbunătățire remarcabila a aspectului cu ajutorul peelingului chimic. Procedura se realizează cu sau fără anestezie locala. Pe piele se aplica o soluție care produce o “arsura” controlata, cu îndepărtarea epidermei ce conține pigment. Sunt necesare 5 – 10 zile pana la curățare și 6 luni de evitare a expunerii la soare.

Un alt tratament pentru tulburări pigmentare se face cu o substanța care împiedică formarea pigmentului fără sa producă exfolierea pielii. Rezultatele se obțin treptat și sunt excelente.

În vitiligo propunem tratament, în primul rând, în funcție de o eventuala patologie asociata. Rezultate foarte bune se pot obține prin ședințe repetate de fototerapie. Utilizam cel mai modern tip de tratament: UVB NB.

Părerile pacienților

Cere o programare la Enayati Medical City

Experții în sănătatea pielii Dr Leventer Centre, acum mai aproape de tine

0722 599 440

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online