Opțiuni de tratament la Dr Leventer Centre

Cel mai nou tratament pentru pete pigmentare (pete maronii pe piele), cu rezultatele cele mai spectaculoase și stabile în timp este tratamentul cu laser Fraxel, care produce o autoreparare a pielii, cu restabilirea poziției normale a celulelor pigmentate în piele. Cum decolorarea se obține fără îndepărtarea epidermei, ca în cazul peelingului, nici tratamentul petelor pigmentare (pete maronii pe față) nu impune repaus în casă. Sunt necesare 4 – 6 ședinte repetate, la interval de 2 – 4 săptămâni pentru ameliorarea melasmei.

Pentru petele maronii de pe față și pistrui se poate obține o îmbunătățire remarcabilă a aspectului cu ajutorul peelingului chimic. Procedura se realizează cu sau fără anestezie locală. Pe piele se aplică o soluție care produce o “arsură” controlată, cu îndepărtarea epidermei ce conține pigment. Sunt necesare 5 – 10 zile până la curățare și 6 luni de evitare a expunerii la soare.

Un alt tratament pentru pete pigmentare se face cu o substanță care împiedică formarea pigmentului fără să producă exfolierea pielii. Rezultatele se obțin treptat și sunt excelente.

În vitiligo propunem tratament, în primul rând, în funcție de o eventuală patologie asociată. Rezultate foarte bune se pot obține prin ședințe repetate de fototerapie. Utilizăm cel mai modern tip de tratament: UVB NB.

De asemenea, două tratamente pentru pete pigmentare cu rezultate excelente pot fi accesate în cadrul Dr. Leventer Dermato-Estetică din strada Herăstrău, nr. 9: Sylfirm X și Stellar M.

Pentru mai multe detalii despre cum se pot trata petele pigmentare de pe față sau piele, vă așteptăm la consultație în Centru.

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online