Opțiuni de tratament la Dr Leventer Centre

Unghiile sunt structuri de cheratina foarte rezistente, ce apara degetele de traumatisme. Cu ajutorul unghiilor prindem si avem finete in miscare. O unghie sanatoasa este roz translucid cu o baza alba si cu o marginea libera neteda. Orice modificare a aspectului unghiei sau orice pata subunghiala, orice escrescenta periunghiala ar trebui sa aduca pacientul la dermatolog. Bolile unghiilor și tratamentul lor sunt subiecte de discutat cu specialistii.

La Centrul Dr. Leventer, bolile unghiilor și tratamentul lor, de asemenea si suferinta lamei unghiale sunt diagnosticate si tratate prin metode moderne. In cadrul clinicii functioneaza o unitate de chirurgie unghiala, exista posibilitatea de a efectua biopsii, tratamente ale repliului unghial sau ale degetelor si unghiilor.

Chirurgia unghiei

Orice traumatism asupra unghiei produce o durere intensa. De aceea, interventia asupra unghiilor se face cu delicatete. In anestezie locala, se pot opera tumorete periunghiale sau subunghiale, se reface patul unghial, se reduce unghia incarnata sau hematomul subunghial.

Interventiile se fac cu instrumente chirurgicale destinate acestui tip de interventie, de catre o echipa de medici special antrenata.

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online