Dr. Cecilia Enescu

Dr. Cecilia Enescu

Medic primar dermatolog
Certificat ASDS in microchirurgie Mohs

Dermatoestetică

Dermato-oncologie

Fa o programare

Medic primar dermatolog din 2018, absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF Târgu Mureș, promoția 2005. Rezidențiat în dermatovenerologie la Spitalul Militar Central din București și stagii de perfecționare la Spitalul Saint Louis din Paris, Spitalul Universitar Saint Eloi din Montpellier și Spitalul Universitar Dupuytren din Limoges.

Dr. Cecilia Enescu are 13 ani de experiență profesională și are stagii de pregătire în dermatologie, dermato-oncologie și în micro-chirurgia Mohs. Este membră a Academiei Europene de Dermatovenerologie, a Societății Americane de Chirurgie Dermatologică, a Societății Internaționale de Dermatoscopie și a Societății Române de Dermatologie.

"Sunt o persoană dinamică, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabilă, empatică.

Experiența acumulată în țară de-a lungul pregătirii mele prin rezidențiat, precum și experiența de patru ani de stagii efectuate în străinătate, mi-au permis să dezvolt o bază solidă de cunoștințe teoretice, dar mai ales practice, pe care vreau să le pun în practică și să le dezvolt continuu alături de o echipă de oameni profesioniști și pasionați de dermatologie".

Dacă scopul medicinei este să trateze oamenii – nu doar să vindece boala – atunci empatia este o abilitate necesară oricărui medic.

Programare online