Tratăm peste 3000 de afecțiuni dermatologice

Ca să poată beneficia de serviciile Dr. Leventer Centre, fiecare pacient trebuie să se programeze, în primul rând, la o consultație. În momentul de față, Dr. Leventer Centre oferă și posibilitatea unei consultații online, pe platforma proprie de teledermatologie.

 

Deși utilă în multe cazuri, consultația online nu înlocuiește întotdeauna discuția față în față cu medicul. Pentru aceste cazuri, experții Dr Leventer Centre în sănătatea pielii îți stau în continuare la dispoziție, pentru o consultație fizică în Centrul nostru. 

 

Dat fiind contextul actual, măsurile de siguranță și sterilizare au fost sporite în cadrul centrului nostru și îi așteptăm pe pacienți la consultații.

dermatoscopie

De la programare la întâlnirea propriu-zisă cu medicul dermatolog

Programarea pentru consultația fizică se poate obține prin telefon, e-mail sau formular în site. Persoana interesată de o primă întâlnire cu unul dintre specialiștii Dr. Leventer Centre, în vederea unei consultații, este rugată să sune la centru sau să trimită un e-mail în care să își exprime dorința și, pe scurt, problema dermatologică sau estetică, pentru care dorește să obțină programarea.

 

Telefon fix: 021.310.65.07

E-mail: contact@drleventercentre.com

De ce să alegi Dr. Leventer Centre

Diagnostic și tratament în condiții de siguranță

După stabilirea programării, pacientul se va prezenta la consultația cu medicul, în ziua și la ora fixate. 

 

În momentul în care a ajuns la clinică, pacientul va trece prin procedurile de triaj epidemiologic, realizat de către cadrele medicale. În condițiile pandemiei actuale, pacientul va purta echipamente de protecție și i se va măsura temperatura. 

 

Dacă se consideră că nu prezintă risc de Covid-19, pacientul va fi ghidat către recepție și, ulterior, către cabinetul medicului la care a fost programat, în funcție de problema pe care a solicitat-o, fie de estetică, fie de dermatologie.

Cere o opinie medicală prin Teledermatologie

Monitorizăm pielea, acum și de la distanță

Fă o programare

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online
Programare online