Despre tratamentul acneei și cicatricilor de acnee la Dr Leventer Centre

Pielea acneica se caracterizeaza prin exces de sebum si cosuri, noduli durerosi sau puncte negre. Acneea nu apare doar la pubertate, ci poate fi prezenta si la maturitate, sau la varste foarte mici. Tratamentul acneei si cicatricilor de acnee trebuie efectuat de către un medic specialist.

Pentru tratamentul acneei si cicatricilor de acnee, se folosesc scheme terapeutice medicale si cosmetice care duc la vindecare. Consultatia este primul pas, dupa care urmeaza stabilirea combinatiei optime de medicatie si proceduri de intretinere a pielii afectate de acnee.

Tratamentul general al cicatricilor de acnee
In premiera in Romania, in clinica se foloseste o metoda moderna de corectie a cicatricilor de acnee, care consta in reducerea suprafetei acestora si stimularea cresterii cutanate cu ajutorul laserul Fraxel sau a laserului CO2 Ultrapulse Encore cu sistem Active FX si Deep FX. Pentru rezultate estetice excelente, exista o paleta larga de metode diferite si adaptate fiecarui tip de cicatrice (subincizie, peeling, punch-grafting, dermabraziune, IPL, radiofrecventa).

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online