Dr. Lavinia Elena Nitu

Dr. Lavinia Elena Nitu

Medic specialist dermatolog

Dermatologie clinică

Dermato-estetică

Fa o programare

Medic specialist dermatolog, absolventă a Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2017. Începând cu anul 2018 a urmat rezidențiatul în cadrul secției de dermatologie oncologică, alergologie și imunologie clinică a Spitalului Universitar de Urgență Elias din București și în cadrul sectiei de dermatologie a Spitalului Avicenne din Paris, centru de referință pentru cancerele de piele și maladii buloase autoimune.
Dr. Nițu Lavinia Elena are 5 ani de experiență profesională și este membru al Societății Române de Dermatovenerologie (SRD), European Academy of Dermatology and Venerology (EADV) și Société française de dermatologie (SFD).

‘’Experiența mea în domeniul dermatologiei s-a conturat cu ajutorul experiențelor naționale și internaționale, iar călătoria mea cuprinde fellowship-uri de dermatoscopie în Grecia, Italia și Austria, rezidențiat într-un centru de referință din Franța și cursuri de patologie unghiala în Bruxelles și Paris. Am participat activ la congrese și cursuri naționale și internaționale și la programe de voluntariat pentru depistarea cancerului de piele.
Expertiza mea acoperă dermatologia generală, chirurgia dermatologică (chiuretare, electroterapie, biopsie, excizie chirurgicală), screeningul și tratamentul cancerului de piele, patologia unghiala si proceduri estetice (peelinguri, microneedling, lasere).
Pentru mine, relația cu fiecare pacient este esențială, de aceea abordarea pe care o practic este una personalizată, iar accentul este pus pe empatie și răbdare. Împreună, vom discuta nevoile dumneavoastră și vă voi ghida în luarea deciziilor informate cu privire la tratament. Sunt aici pentru a vă fi partener în lupta împotriva cancerului de piele, vom evalua riscurile, efectua screening-uri și dezvolta un plan de tratament și monitorizare conform ghidurilor internaționale.
Mă simt onorată să fac parte din acest centru de excelență din România cu echipamente de ultimă generație, alături de o echipă profesionistă.’’

13 Diplome și certificări

Programare online