Opțiuni de tratament la Dr Leventer Centre

Papiloamele virale sunt mici excrescențe dezvoltate pe pielea de pe gât, axile, pleoape și uneori decolteu. Atârnă uneori ca niște globuri în pomul de iarnă. Uneori sunt de culoarea pielii, alteori de culoare cafenie, chiar brună, și adesea sunt confundate cu alunițele.

Papiloamele sunt provocate de un virus localizat pe piele, deci sunt transmisibile. Cresc și se înmulțesc în perioada de sarcină la femeie, sau după expuneri repetate la soare. Tratamentul lor este sigur și fără risc. Sunt îndepărtate de pe piele cu ajutorul radiocauter-ului, iar vindecarea se face într-o saptamana, fără urme pe piele.

Tratament papiloame virale prin cauterizare

Cauterizarea papiloamelor virale este forma standard de tratament. Cu ajutorul radiocauter-ului, un instrument medical ce funcționează pe bază de radiofrecvență, fiecare papilom este “ars” de pe piele, fără ca pacientul să simte durere. Intervenția de cauterizare se realizează în anestezie locală pentru fiecare excrescență în parte.

Tratamentul pentru papiloame virale prin cauterizare durează câteva minute iar recuperarea estetică a pielii se realizează în 7-10 zile.
Pentru mai multe detalii despre tratament, vă rugăm să ne contactați!

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
programează-te online

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online