O piele curată, hidratată, regenerată, strălucitoare, într-o singură procedură cosmetică. E posibil datorită tehnologiei Vortex utilizată la Dr. Leventer Centre în cadrul tratamentului HydraFacial, tenul tău va simți imediat efectele unui tratament care combină curățarea, exfolierea, hidratarea și regenerarea.

Ce este tratamentul HydraFacial?

HydraFacial este unul dintre cele mai recente tratamente disponibile pentru piele. În Centrul Dr. Leventer folosim o tehnologie patentată prin care pielea este curățată, exfoliată și hidratată cu serurile HydraFacial, realizate cu ingrediente hrănitoare. Procedura cosmetică se realizează în trei pași, este non-invazivă și relaxantă și oferă rezultate imediate.

 

Tratamentul HydraFacial cu tehnologie Vortex este o metodă excelentă de regenerare a pielii. Aparatul HydraFacial utilizează hidrodermabraziunea și vacuum-ul pentru a produce efectele unui ten strălucitor și curat în doar trei pași.

 

Aparatul HydraFacial este dotat cu lumină LED care distruge bacteriile, fiind un tratament util pentru acnee sau inflamație.

 

Vă recomandăm să efectuați acest tratament lunar pentru cele mai bune rezultate. Aparatul HydraFacial este disponibil la Dr. Leventer Dermato-Estetică, pe Strada Herăstrău 9, București.

Tratament hydraFacial pentru strălucirea feței

Curățare și exfoliere

Prin HydraFacial curățăm în profunzime celulele moarte și impuritățile folosind o tehnică relaxantă de exfoliere și regenerare. Continuăm cu o procedură de peeling, care folosește acizi speciali care curăță porii fără să irite sau să deterioreze pielea. 

Extragere și hidratare

Cu ajutorul tehnologiei Vortex, prin aplicatorul său special, realizăm extracții pe pori (eliminarea resturilor din pori printr-o aspirare ușoară) și îndepărtăm impuritățile.

Protecție și strălucire

Tratamentul HydraFacial folosește substanțe hidratante (antioxidanți și peptide) care hrănesc pielea în profunzime, oferindu-i strălucire.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744

Beneficiile tratamentului HydraFacial

Durata

Tratamentul Hydrafacial durează 60 de minute și nu necesită o perioadă de recuperare. Își poți relua activitățile imediat după procedură și poți aplica machiaj.

Rezultate imediate

Vei observa imediat că pielea ta este strălucitoare și întinsă, fără puncte negre, cu mai puțini pori și linii fine.

Procedură non-invazivă

Tratamentul HydraFacial cu Vortex nu utilizează tratamentul cu abur sau stoarcerea manuală, prin urmare sunt evitate inflamațiile sau roșeața. De asemenea sunt excluse zgârieturile, tragerea, folosirea acelor, tehnici de abraziune, ciupire sau arsură.

Tratament HydraFacial personalizat

Tratamentul bazat pe tehnologia Vortex poate fi adaptat în funcție de specificul pielii fiecărei persoane și afecțiunilor de care suferă.

Aparat HydraFacial MD Skin Health

Pentru cine este indicat tratamentul HydraFacial

HydraFacial este alegerea potrivită dacă aveți:

  • Riduri fine
  • Lipsă de elasticitate și fermitate
  • Culoarea și textura pielii neuniforme
  • Pete maronii
  • Piele grasă și congestionată
  • Pori dilatați

Hydrafacial, preț

Cât durează rezultatele Hydrafacial?

Rezultatele unei singure ședințe durează o săptămână sau mai mult, în funcție, de exemplu,  de gradul de expunere la razele soarelui.

 

În mod ideal, ar trebui să programați un tratament HydraFacial pe lună pentru a avea o piele strălucitoare, netedă și superbă pe tot parcursul anului. Tratamentele regulate oferă, de asemenea, beneficii pe termen lung, reducând semnificativ liniile fine, punctele negre, petele solare, petele de vârstă și petele pigmentate.

 

Te așteptăm în Centrul nostru pentru tratamentul HydraFacial cu tehnologie Vortex.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Programare online