Corectăm probleme de natură estetică

Operațiile estetice nu mai sunt, demult, un tabu, în societatea actuală. Prin abordări moderne și tehnologii de ultimă generație, operațiile estetice facilitează accesul publicului larg, preocupat de frumusețe, la cele mai bune soluții de corectare a problemelor de natură estetică. 

La Dr. Leventer Centre știm că imaginea unei persoane și modul în care aceasta se percepe pe sine și își acceptă corpul sunt fundamentale pentru încrederea în sine. 

 

Serviciile de estetică de la Dr. Leventer Centre pun la dispoziția pacienților un mediu de lucru sigur, steril, adaptat condițiilor actuale și standardelor de sănătate în domeniu, cu o abordare orientată către pacient și către nevoile acestuia.

Tratamente estetice în condiții de siguranță

Pentru că pielea este cel mai extins organ al corpului și toate operațiile estetice înseamnă, în primul rând, pentru medici, ca ei să lucreze cu pielea umană, punctul forte al departamentului de estetică Dr. Leventer Centre este dat de expertiza solidă în domeniu. Altfel spus, operațiile estetice din portofoliul nostru, sunt efectuate exclusiv de către medici dermatologi, pentru care sănătatea pielii și domeniul estetic se află la egalitate, în activitatea lor zilnică. 

 

Pe deoparte, medicii noștri dermatologi sunt axați pe problemele de sănătate ale pielii, pe de alta, competențelor în estetică sunt complexe, astfel încât întregul tratament chirurgical al pacientului îl protejează și îl ajută pe acesta, în obținerea rezultatelor urmărite.

Cum te pregătești pentru o intervenție estetică?

O operație estetică este o decizie pe care pacientul o va lua, deopotrivă cu medicul, ținând cont de toate implicațiile unei intervenții chirurgicale de acest tip, cunoscând riscurile și posibilele complicații. Pacientul va afla, încă de la prima discuție cu medicul, despre pansamentele care vor fi folosite, despre posibilele vânătăi, despre edem, disconfort postoperator, precum și despre tot ce presupune perioada imediat următoare operației.

 

O altă parte esențială a conversației pregătitoare cu medicul, se va referi la medicamentele pe care pacientul le ia, la modul în care acestea pot să afecteze operația, la ce este necesar să renunțe și la ce nu, fie că este vorba despre aspirină, anumite vitamine și minerale, tratamente hormonale, produse naturiste sau alte medicamente care pot să interfereze cu coagularea sângelui, precum și la substanțe care pot să determine creșterea riscului chirurgical.

De ce să alegi Dr. Leventer Centre?

La Dr. Leventer Centre grija pentru pacient nu se termină după efectuarea operației estetice. Atenția dermatologilor noștri cu experiență este orientată către pacient, și pe durata întregii perioade de recuperare a acestuia. Medicul va monitoriza îndeaproape ca pacientul să îndeplinească fiecare element din rutina de îngrijire, astfel încât recuperarea să fie completă și sigură. Este vital ca pacientul să urmeze întocmai indicațiile de specialitate, atât pe cele valabile pentru orice alt tip de intervenție chirurgicală, precum și recomandările specifice sănătății și esteticii pielii, în urma unei operații estetice. 

 

Pacientul va fi îndemnat să renunțe, atât înaintea operație cât și o perioadă după operație, la obiceiuri nesănătoase precum consumul excesiv de alcool și la fumat, pentru a preveni posibilele complicații în timpul operației, sau în timpul procesului de vindecare și de recuperare. 

 

Vă așteptăm la Dr. Leventer Centre, pentru cele mai bune rezultate în estetica pielii, obținute deopotrivă prin respectarea așteptărilor cât mai realiste ale pacienților, din dragoste pentru frumusețe, dar și prin implicarea celor mai buni profesioniști în sănătatea dermatologică. 

Cere o opinie medicală prin Teledermatologie

Monitorizăm pielea, acum și de la distanță

Fă o programare

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online
Programare online