Beneficiile hidratării cutanate cu acid hialuronic

An de an se cheltuiesc milioane de dolari pe tratamente de reîntinerirea pielii. Dacă la început s-au găsit soluții pentru riduri și șanțurile de la nivelul feței, acum sunt disponibile soluții și pentru îmbunătățirea aspectului pielii de la nivelul decolteului, gâtului și mâinilor. Procedura de hidratare cutanată cu acid hialuronic este una dintre metodele folosite în zilele noastre.

Acidul hialuronic injectabil, component important în structura celulară, liant între fibrele de colagen și elastină, poate fi acum folosit nu numai pentru umplerea spațiilor deteriorate din piele, ci și pentru refacerea hidratării și a elasticității suprafeței cutanate. Acidul hialuronic ajută celulele din piele să rețină apa și astfel să-și refacă volumul pierdut. Injectat în zonele de piele fotoexpuse și îmbătrânite așa cum sunt tenul, decolteul și mâinile, acidul hialuronic fluid oferă nu numai suport și liant celular, ci și posibilitatea integrării în celule a moleculelor de apă aduse în interiorul pielii pe calea cremelor hidratante.

Hidratarea celulară este calea cea mai naturală de îmbunătățire a structurii pielii, cu efectul cel mai rapid de volumizare a ridării fine și de refacere a texturii îmbătrânite. Hidratarea cu acid hialuronic injectabil redă pielii strălucirea și aspectul tonic și tânăr. Injectarea repetată în cadrul schemelor recomandate asigură un efect de durată, fără riscuri alergice, o îmbunătățire naturală și eficientă a structurii cutanate.

Părerile pacienților

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744

Specialiștii tăi în sănătatea pielii

Îngrijește pielea

vezi toate articolele
Programare online