Dr. Anca Stanciu

Dr. Anca Stanciu

Medic primar dermatolog
Certificat ASDS în microchirurgie Mohs

Dermatologie clinică

Dermato-oncologie

Dermatoestetică

Fa o programare

Medic primar dermatologie, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași promoția 2009. Rezidențiat la Pedopsychiatric Center, Fribourg, Elveția în perioada 2009-2010 și la Clinica Dermatologie 2, Spitalul Clinic Colentina, București în perioada 2011- 2016.

Dr. Anca Stanciu are 10 ani de experiență profesională și are competențe medicale în Microchirurgie MOHS și chirurgie dermatologică, injectare fillere și toxină botulinică, IPL, lasere, peeling, DermaPen, microdermabraziune, Dermatoscopie, PhotoFinder și în studii clinice. Dr. Stanciu este membră a Societății Române de Dermatologie și a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie din 2011.

”Dermatologia a fost pasiunea mea încă din facultate. Pentru a fi un medic bun însă, pe lângă pasiune, e nevoie muncă multă, seriozitate, implicare și devotament. Rețeta e finală doar atunci când pun suflet, empatizez cu pacientul și încerc să găsesc cea mai bună soluție pentru suferința lui. Să fac parte dintr-o echipă competentă, într-un centru medical de top, mă ajută și mă motivează în fiecare zi ”.

11 Diplome și certificări

Programare online