Medici pentru viitor - O inițiativă Dr Leventer Centre

La Dr. Leventer Centre știm cât de important este pentru medicii dermatologi rezidenți să își completeze cunoștințele științifice cu experiența practică, alături de profesioniști în domeniu.

 

Inițiativa noastră „Medici pentru viitor” pune la dispoziția tinerilor rezidenți, șansa de a face un internship în cadrul Dr. Leventer Centre. Acest program își propune să ofere dermatologilor la început de drum toate instrumentele necesare pentru a face performanță în domeniul dermatologiei și dermato-oncologiei, indiferent unde și în ce mod va dori să profeseze în viitor.

Dr. Leventer Centre este deschis schimbului de idei și de expertiză, deci este un mediu propice pentru dezvoltarea și specializarea profesională a tinerilor medici dermatologi. 

 

În echipa dr. Mihaela Leventer, alături de alți specialiști de top în Dermatologie, vei găsi îndrumarea și încrederea de care ai nevoie, ca să-ți lărgești orizontul profesional.

 

Trimite-ne scrisoarea ta de intenție, la adresa de e-mail: contact@drleventercentre.com!

 

Vrem să aflăm ce te motivează, ce ambiții și ce obiective ai, cum crezi că te-ar ajuta perioada de internship de la dr. Leventer Centre.

Te așteptăm alături de noi, pentru ca, împreună, să fim cei mai buni.

Fellowship-ul Dr Leventer pentru Sănătatea pielii

Vreau să mă înscriu

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Programare online