Programează-te acum!

Te duci la un cardiolog atunci când ai probleme cardio-vasculare sau la un neurolog când ai dureri de spate sau de cap, dar recunoaște că nu te grăbești la medicul dermatolog, atunci când apare o problemă a pielii. Pentru că de multe ori ți se pare că nu are cum să fie o problemă serioasă de sănătate. Dar, o problemă de dermatologie care te afectează, chiar este o problemă reală!

Echipa Dr. Leventer Centre nu doar că știe, dar și înțelege asta foarte bine. De aceea în Centrul nostru tratăm cu aceeași seriozitate și acneea unui adolescent și hemangiomul unui copil de câteva luni, și carcinomul care aproape a “mâncat” jumătate din țesutul feței.

De ce să vii la Centrul Dr. Leventer

 • Pentru că noi chiar considerăm că pacientul este în centru. Acesta este motivul pentru care la noi găsești o echipă supraspecializată în afecțiunile pielii, la curent cu toate noutățile din domeniu, aparatură de ultimă generație, protocoale de lucru la nivel internațional, singurul laborator de anatomopatologie din țară dedicat exclusiv pielii și o echipă multidisciplinară.
 • Gândește-te că pielea este cel mai mare organ al corpului și funcționează ca un scut de protecție. Orice leziune sau rană profundă poate avea repercusiuni asupra organismului și stării generale de sănătate. În același timp, problemele estetice, chiar dacă nu afectează sănătatea, pot fi o problemă de imagine care afectează încrederea în sine a unei persoane. Dacă arăți bine, te simți bine și faci parcă orice lucru cu mai multă eficiență!
 • Nu vrem să te speriem, dar să știi că orice bubă mică se poate transforma într-una mare. Și, multe afecțiuni grave dermatologice, nu dor și nici nu dau semne vizibile unui ochi de nespecialist.

Ce înseamnă să ai o problemă de piele?

Medicii specialiști din cadrul clinicii Leventer Centre se ocupă de întreaga paletă de afecțiuni cutanate ale adulților și copiilor. Practic, într-un singur loc îți poți rezolva orice problemă ai avea cu pielea. Sub umbrela dermatologiei intră peste 3000 de afecțiuni sau probleme ale pielii. În cadrul clinicii poți primi un diagnostic și trata afecțiuni precum:

 • Acnee;
 • Rozacee (cuperoză);
 • Psoriazis;
 • Vitiligo;
 • Dermatită atopică și dermatită seboreică;
 • Eczemă;
 • Zona zoster;
 • Micoză (ciupercă a piciorului sau a unghiei);
 • Prurit cutanat;
 • Herpes;
 • Cancer de piele;
 • Boli dermatologice rare;
 • Probleme ce țin de îmbătrânirea pielii

Ce presupune un consult dermatologic?

Fie că ai o aluniță suspectă, o leziune care nu se vindecă, o urticarie sau acnee, consultul la medicul dermatolog este recomandat cât de curând. În cadrul acestuia, medicul specialist:

 1. Face o anamneză – consultarea fișei medicale a pacientului, aflarea istoricului afecțiunilor dermatologice suferite de pacient, atunci când există, analizarea simptomelor actuale și solicitarea de informații în plus, după cum consideră necesar.
 2. Face un examen clinic – examinarea leziunilor de la nivelul pielii cu ochiul liber și cu ajutorul dermatoscopului
 3. Cere investigații suplimentare, atunci când este cazul – analize de laborator și analiza la microscop a fragmentului de piele afectat ( biopsia) 
 4. Pune diagnosticul și stabilește tratamentul.

Centrul Dr. Leventer, excelență în tratarea afecțiunilor de piele

 • Centrul Dr. Leventer  este un centru de excelență în problemele pielii. Aici, sub coordonarea Dr. Mihaela Leventer activează o echipă completă și complexă de specialiști, care se ocupă de un caz din momentul consultului, până la recuperare. Echipa este formată din 8 medici dermatologi,  3 medici anatomopatologi, 2 chirurgi plasticieni și 2 medici anesteziști. 
 • Centrul Dr. Leventer este prima clinică din România avizată să realizeze procedura de microchirurgie Mohs și singura care are un laborator propriu doar pentru analiza microscopică a mostrelor de piele.
 • Vizita preventivă la medicul dermatolog se face o dată pe an și este indicat să implice și un screening pentru cancerul de piele.

Contactează-ne acum pentru mai multe informații și programări!

Ce spun pacienții tratați de noi?

„Mulțumesc întregii echipe de specialiști din cadrul Dr. Leventer Centre pentru grija și profesionalismul cu care m-au tratat. Am venit cu o suspiciune de cancer de piele la o aluniță. De la primul consult și până la venirea rezultatului, care din fericire a fost negativ, m-au încurajat și m-au asigurat că totul va fi bine.” L.M.
G.M.
„În urma tratamentului pe care l-am urmat la clinica Dr. Leventer, am scăpat de acnee. Am avut acnee încă din perioada liceului și n-am reușit să scap de ea în perioada adultă. Am urmat mai multe tipuri de tratament, dar abia cel primit aici a dat rezultate.” G.N.
N.C.

* Părerile aparțin întru totul clienților noștri iar tratamentele precum și rezultatele vor diferi în funcție de fiecare caz în parte.

Echipa de specialiști de la Dr. Leventer Centre

Dr. Mihaela Leventer

Dr. Mihaela Leventer

Medic primar Dermatologie

Dr. Tiberiu Tebeică

Medic primar

Contact:

Telefon: 0213106507

Adresa: Str. Monetăriei nr. 8, sector 1, 011216, București

Mail: contact@drleventercentre.com

Program Dr Leventer Centre:

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbătă – 09:00 – 17:00
Duminică închis