Indiferent de afecțiunea pielii, suntem alături de tine de la diagnosticare până la tratament

La Dr Leventer Centre tratăm personalizat orice afecțiune a pielii, de la dermatite și acnee, până la cancere de piele. În ultimii 7 ani, peste 90.000 de persoane au găsit soluția potrivită pentru problemele lor dermatologice în clinica noastră. 

 

Reușita noastră pornește de la stabilirea diagnosticului încă de la prima vizită în clinică. Acest lucru este posibil datorită consultațiilor de dermatologie amănunțite, realizate de echipa noastră medicală supraspecializată, formată sub coordonarea dr. Mihaela Leventer și antrenată să răspundă nevoilor pacienților, indiferent de problema cu care se confruntă.

 

Experiența echipei medicale este completată de rezultatele de precizie oferite de primul laborator de histopatologie dedicat exclusiv pielii, din cadrul Dr Leventer Centre, unde peste 35.000 de biopsii, colectate din toată țara, au primit un diagnostic de precizie în ultimii 7 ani.

Totul în același loc, de la diagnostic la vindecare

Fiecare dintre noi este diferit, iar pielea nu face excepție. La Dr Leventer Centre tratăm fiecare caz personalizat pentru a găsi tratamentul care funcționează pe pielea ta.

 

După obținerea diagnosticului de certitudine, echipa medicală multidisciplinară va analiza cazul tău pentru a-ți propune cele mai bune soluții pentru problema ta dermatologică și a începe cât mai repede posibil procesul de tratament. 

 

Dr Leventer Centre este dotat cu echipamentele și aparatura necesară pentru a acoperi orice plan de tratament de care ai nevoie, în același loc. În plus, medicul tău coordonator îți poate urmări progresul pe toată durata tratamentului, inclusiv în afara clinicii, prin serviciul de teledermatologie. Astfel, nu trebuie să-ți sacrifici timpul pentru controale de rutină, iar noi ne asigurăm că tratamentul tău are rezultatele așteptate, cât mai repede posibil.

sigla Dr. Leventer Centre Skin Healt Experts

Medici cu experiență și tratamente la standarde internaționale

Indiferent de problema dermatologică cu care te confrunți, la Dr Leventer Centre beneficiezi de experiența unei echipe multidisciplinare de medici, formată din dermatovenerologi, chirurgi plasticieni, chirurgi generaliști, medici ATI și oncologi.


Medicii din echipa noastră au efectuat cursuri de specializare în țară și în străinătate și se află sub continua îndrumare a Dr. Mihaela Leventer Mai mult, medicii Dr Leventer Centre sunt în permanență la curent cu cele mai actuale protocoale medicale pe plan internațional pentru a-ți oferi cele mai moderne opțiuni de tratament, cu cele mai mari șanse de succes.

Aceleași servicii dermatologice de calitate, oriunde ai fi

Indiferent din ce zonă a țării ești, îți suntem aproape prin rețeaua noastră națională de medici parteneri Dr Leventer Centre.

 

Dr Leventer Centre are în acest moment peste 350 medici parteneri care trimit pacienți la clinica noastră pentru efectuarea de consultații, investigații și tratamente dermatologice. 

 

Medicii noștri parteneri pot recomanda vizita la Centru pentru investigații sau tratamente, iar noi ne asigurăm că îngrijirea lor continuă în condiții optime chiar și după ce părăsesc clinica noastră.

consult-dermatologie-dermatoscopie

Peste 20 de ani de îngrijire a pielii

Dr. Mihaela Leventer a deschis primul cabinet privat de dermatologie în 1996. De atunci, echipa pe care o coordonează diagnostichează și tratează orice afecțiune a pielii, indiferent de complexitatea acesteia, urmărind cele mai noi standarde medicale internaționale. Mai mult, pentru că realizăm că aspectul pielii este la fel de important ca sănătatea sa, oferim pacienților noștri soluții de recuperare estetică pentru a se bucura de o viață normală după vindecare.

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Băneasa

Alături de tine, dincolo de vindecare

Pe lângă tratarea afecțiunilor dermatologice, Dr Leventer Centre oferă servicii de estetică și cosmetică a pielii care te pot ajuta să înlături efectele lăsate de afecțiunile dermatologice pe pielea ta. Pentru oricare dintre aceste servicii, medicul dermatolog oferă consiliere pacienților în a face alegerea potrivită tipului de piele și rezultatelor dorite.

Punem siguranța ta pe primul loc

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, am luat toate măsurile necesare pentru a îți oferi în continuare tratamentul de care ai nevoie, în condiții de maximă siguranță.

 

Fiecare persoană care intră în Dr Leventer Centre, fie pacient sau medic, trebuie să treacă prin triajul epidemiologic pentru a ne asigura că nu suferă de Covid-19 sau nu a avut un contact direct în perioada anterioară. De asemenea, întreaga clinică este dezinfectată pentru a elimina orice risc de infecție cu viruși aflați pe suprafețe.

 

Pentru persoanele care nu vor să riște infectarea în drum spre Dr Leventer Centre, am introdus serviciul de Teledermatologie, o consultație online cu echipa noastră medicală, care îți poate spune dacă este nevoie să te prezinți la clinică pentru investigații amănunțite. 

 

De asemenea, drogheria noastră online îți pune la dispoziție toate produsele dermatologice și dermatocosmetice recomandate de medicii noștri pentru a-ți păstra sănătatea pielii sau pentru a te ajuta în procesul de vindecare.

Programare Online

  Medic*

  Email*

  Nume*

  Telefon

  Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

  Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

  Programare online