prima comunitate dedicata medicilor independenti, concept

Despre AMI

Asociația Medicilor Independenți (AMI) este o rețea de clinici și cabinete private de sănătate, ce are ca scop oferirea de servicii integrate pacientului român. Asociația are ca scop principal furnizarea de servicii cât mai accesibile, atât din punct de vedere logistic, cât și din punctul de vedere al specializărilor medicale. 

Specialiștii care s-au alăturat acestui proiect alternativ pe piața medicală din România își propun să aducă pacientului trei valori de bază: competență, calitatea actului medical și oferirea unei palete cât mai largi de servicii medicale.

De asemenea, Asociația facilitează o comunicare mai bună între specialiști, un schimb mai rapid de informații și identificarea de soluții adecvate fiecărui caz în parte.

De ce ne-am unit forțele cu AMI

Parteneriatul strategic cu Asociația Medicilor Independenți, Asociație în cadrul căreia Dr. Leventer Centre este membru fondator, are ca scopuri principale susținerea schimbului de bune practici în interiorul comunității și creșterea relevanței și calității ofertei educaționale existente pe piața de servicii medicale din România. Proiectele organizate prin cadrul acestui parteneriat aduc rezultate concrete, proporționale cu scopul și domeniul de aplicare al fiecăruia în parte.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.
Programare online