asds-banner

Despre ASDS

Societatea Americană pentru Chirurgie Dermatologică (ASDS) este cea mai mare organizație de specialitate din Statele Unite, reprezentând exclusiv chirurgii dermatologi care au o pregătire și o experiență unice în tratarea sănătății, funcției și frumuseții pielii, de-a lungul tuturor etapelor vieții. 

Membrii ASDS sunt recunoscuți ca lideri în domeniul chirurgiei estetice și medicale a pielii. De asemenea, sunt pionieri în acest domeniu; mulți sunt implicați în studiile clinice care aduc tratamente populare pentru revitalizarea pielii, umplerea și diminuarea ridurilor. Munca lor a ajutat la crearea și îmbunătățirea multor dispozitive care tonifiază pielea și elimină petele, părul și depozitele de grăsime. Chirurgii dermatologi sunt, de asemenea, experți în prevenirea, detectarea și tratamentul cancerului de piele. Pe măsură ce crește incidența cancerului de piele, chirurgii dermatologi se angajează să ia măsuri pentru a minimiza efectele acestei boli, care pune viața în pericol.

ASDS își susține cei peste 6.400 de membri prin oportunități educaționale, forumuri de rețea, programe de mentorat, activități de conștientizare a publicului, activități de leadership și eforturi de promovare prin intermediul ASDS. 

De ce ne-am unit forțele cu ASDS

Parteneriatul strategic cu ASDS consolidează imaginea de experți în sănătatea pielii a medicilor de la Dr. Leventer Centre, atât pe plan național cât și internațional. De asemenea, oferă oportunitatea unei educații continue prin participarea la cursuri nișate și acordarea de drept de practică în supra-specializări. 

Titlu

Some example content. Start Editing Here.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.
Programare online