Banner-Produsele-de-ingrijire-care-iti-schimba-viata_IB_09.03.2021_final

Despre Ducray

Ducray este un brand francez, de tradiție, stabilit încă de la începutul secolului XX, dedicat problemelor dermatologice de la nivelul scalpului, părului și unghiilor. 

Primul produs lansat de brand a fost LIK Savon, o gamă revoluționară la acea vreme de șampon, adaptată mai multor tipuri de păr. 

Ulterior, brandul s-a dezvoltat și spre produse de îngrijirea pielii uscate sau a unghiilor, toate acreditate de studii de specialitate și acceptate de profesioniștii din domeniul medical. Dintre acestea, merită menționate Ictyane, un produs pentru piele uscată bazat pe o compoziție galenică și Keracnyl, un produs dedicat pielii predispuse la acnee și crema reparatoare și calmantă Dexyane Med, recomandată în tratarea eczemei atopice, cronice și de contact a mâinii. 

La momentul actual, produsele Ducray sunt disponibile în peste 80 de țări ale lumii, ca rezultat a 85 de ani de inovare cu scopul de a oferi produse cât mai bune pentru îngrijirea pielii.

De ce ne-am unit forțele cu Ducray

Produsele Ducray sunt recunoscute la nivelul comunității medicale internaționale ca produse care ajută la tratarea și prevenirea afecțiunilor dermatologice. Atât Dr. Leventer Centre cât și Ducray își propun să ofere persoanelor care se confruntă cu probleme de piele soluții cât mai simple și eficiente. Produsele oferite de Ducray completează grija oferită de medicul dermatolog în cabinetul medical.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.
Programare online