Despre HARTMANN

Compania Hartmann a luat ființă încă din secolul al XIX-lea, revoluționând modul în care erau tratate rănile. De atunci, compania și-a menținut scopul de a aduce constant inovații în domeniul medical, oferind soluții avansate de tratarea plăgilor, dezvoltând aparatură de diagnosticare la domiciliu sau produse pentru prevenirea riscurilor în sălile de operație. 

În prezent, compania Hartmann este cel mai vechi producător german de materiale de pansat răni, fiind primul brand care a introdus utilizarea pansamentului antiseptic și dezvoltă în continuare produse care accelerează vindecarea rănilor cronice. 

Pansamentele produse de brandul Hartmann sunt create pe baza unui concept unic de tratament hidroactiv și susțin procesele specifice fiecărei etape de vindecare, ajută la menținerea unui nivel optim de umiditate la nivelul rănii și protejează împotriva factorilor externi care pot produce infecții.

De ce ne-am unit forțele cu HARTMANN

Grija și atenția de după o intervenție chirurgicală sunt la fel de importante ca în timpul operației. Alături de compania Hartmann, Dr. Leventer Centre poate oferi pacienților dermato-oncologici un parcurs de vindecare a rănilor în care, prin folosirea pansamentelor moderne, rana este permanent curată, este stimulată granulația și epitelizarea. În plus, prin acest parteneriat se produc observații medicale validate în studii și articole, ceea ce ajută la îmbunătățirea vieții pacienților.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.
Programare online