Despre High-Tech Systems & Software

High-Tech Systems & Software (HTTS) este formată dintr-o echipă de peste 300 de specialiști  IT&C care oferă soluții software inovatoare și servicii destinate îmbunătățirii activității comerciale a oricărui client.

Prioritatea HTSS este reprezentată de atingerea obiectivelor clientului, reducerea costurilor și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite. Specialiștii HTSS sunt conectați în permanență la schimbările tehnologice, adaptându-se rapid trendurilor pieței. Folosind cele mai noi tehnologii în domeniu, asigură suport permanent clienților în vederea înțelegerii și folosirii corecte a soluțiilor și serviciilor pe care le furnizează. 

Soluțiile DataKlas sunt concepute ca instrumente de bază pentru derularea și dezvoltarea oricărui tip de afacere, de aceea produsele DataKlas oferă libertatea de a crea propriul pachet de soluții, potrivit managementului integrat al fiecărei afaceri.

DataKlas eMedical este un software de telemedicină care conectează pacienții cu specialiștii din domeniul medical, permițând realizarea și managementul programărilor cu ușurință.

De ce ne-am unit forțele cu High-Tech Systems & Software

Dr. Leventer Centre își propune să ofere servicii de calitate pacienților săi, nu numai din punct de vedere medical, cât și tehnologic. Parteneriatul cu HTTS asigură suportul tehnic de calitate care permite clinicii să susțină servicii de teledermatologie. Soluția dezvoltată de High-Tech Systems & Software permite gestionarea eficientă a activităților medicale de la distanță în mediul online, oferind mai mult timp în relația cu pacientul.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.
Programare online