Excelenta in dermatologie

Dr Leventer Centre este clinica dedicata exclusiv sanatatii pielii. Aici lucreaza 4 dermatologi sub conducerea d-nei dr. Mihaela Leventer, un medic anatomopatolog, un chirurg plastician si un medic anestezist. Fiecare medic s-a specializat intr-o anumita sectiune a profesiei noastre astfel incit sa functionam ca un centru de excelenta in dermatologie. Suntem conectati cu clinici importante de specialitate din lume astfel incit atunci cind avem nevoie de o supraexpertiza sa o putem obtine.

La Dr Leventer Centre se pot diagnostica afectiuni cutanate, se poate obtine un sfat privind starea de sanatate a pielii, parului si unghiilor si se fac tratamente specializate cu tehnica moderna. Avem in dotare toate echipamentele necesare in terapia dermatologica. Lucram in echipa, ne ajutam si ne sfatuim astfel incit pacientii nostri sa beneficieze de un diagnostic corect si de un tratament modern.

In Dr Leventer Centre ne ocupam de intreaga paleta de afectiuni cutanate ale adultului, fie barbat sau femeie, de dermatologia sugarului sau a copilului. Avem o experienta indelungata in practicarea manoperelor dermatoestetice sau de chirurgie estetica, de-a lungul anilor fiind promotorii noilor tratamente.

De asemenea, Dr Leventer Centre este locul unde au invatat astfel de manopere colegii nostri din intreaga tara. Suntem primul centru din tara in care se practica cu succes chirurgia Mohs a tumorilor cutanate, avand un numar mare de cazuri rezolvate pe an. Ne mentinem competenta participand anual la cursuri si congrese de specialitate. Suntem in permanenta informati cu privire la noutatile care apar in meseria noastra si adoptam tot ceea ce s-a dovedit valabil.

La Dr Leventer Centre ne ocupam cu seriozitate si profesionalism de problemele dumneavoastra de piele.