activitati stiintifice dermatologie
  1. Cea de-a 5-a editie a Academia de Vara pentru Dermatologie Practica si Medicina Estetica, Sofia, Bulgaria, 5-8 iunie 2013;
  2. Cea de-a XII-a Conferinta Nationala cu participare internationala, cu tema: “ Chirurgia Mohs in tratamentul cancerelor cutanate” , 11-13.06.2013;
  3. Participarea ca si parteneri, la Congresul National de Dermatologie de la Tg Mures, 23-26 octombrie 2013;
  4. Participarea doamnei doctor Leventer, ca lector la al XXII-lea Congres European de la Istambul, cu tema “ TEMPERATURE AND SKIN: BENNEFICIAL EFFECTS OF LASER, RADIOFREQUENCY AND LIGHT ON AGING SKIN”.
  5. Tot pe parcursul anului 2013 doctor Ana-Maria Dumitrescu, medic dermatolog si doctor Tiberiu Tebeica, medic anatomopatolog au participat la stagii de pregatire in Statele Unite ale Americii, astfel:
  • In perioada octombrie- noiembrie 2013, doctor Ana-Maria Dumitrescu a participat ca membru observator timp de o luna in departamentul de chirurgie Mohs al spitalului Brigham and Women din Boston, U.S.A. (Prof. Chrysalyne Schmults), a efectuat un stagiu de pregatire in chirurgie Mohs, la Universitatea din Vermont, U.S.A. (Prof. Glenn Goldman), a absolvit cursul de actualitati in tratamente laser organizat de centrul Wellman din cadrul facultatii Harvard.
  • In perioada iunie- noiembrie 2013, doctor Tiberiu Tebeica a participat laun stagiu de pregatire in dermatopatologie, la Compass Dermatopathology, San Diego, California.

 

Cere o programare la Enayati Medical City

Experții în sănătatea pielii Dr Leventer Centre, acum mai aproape de tine

0722 599 440

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online
Programare online